powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΑΠΙΠΗΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί σε ηλικία 67 χρονών ο γνωστός τουριστικός πράκτορας Παντελής Χαπίπης, ο οποίος αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας και τον τελευταίο μήνα νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική.
Ο Παντελής Χαπίπης δραστηριοποιήθηκε στον τουρισμό από τις αρχές της δεκαετίας του 70, εκπροσωπώντας στην αρχή μικρά τουριστικά πρακτορεία και με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σε έναν από του ισχυρότερους παράγοντες του κλάδου, αναλαμβάνοντας την εκπροσώπηση, εκτός των άλλων, των μεγαλύτερων γερμανών τουρ οπερέιτορς.
Δραστηριοποιήθηκε επίσης και στον ξενοδοχειακό τομέα στην πόλη της Ρόδου. Υπήρξε από τα δυναμικότερα στελέχη του ελληνικού τουρισμού για περίπου 30 χρόνια, βλέποντας πάντα μακριά, ως ένας από τους πιο καλούς γνώστες των τουριστικών αγορών της Ευρώπης.
Ιδιαίτερη θέση στην ζωή του και στην καρδιά του είχε η ομάδα του Διαγόρα του οποίου διετέλεσε και πρόεδρος, ένας άνθρωπος που βοηθούσε έμπρακτα τον σύλλογο όποτε και όταν είχε την δυνατότητα να βοηθήσει, κερδίζοντας τον σεβασμό και την αγάπη όλων των Διαγοριτών που τον γνώριζαν.
Καλό ταξίδι πρόεδρε και σε ευχαριστούμε για όλα......Αθάνατος....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου