powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Βαριά ήττα για Διαγόρα


Απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε ξανά ο Γ.Σ. Διαγόρας, ο οποίος δείχνει ότι δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του στη Δ’ Εθνική. Οι «κυανέρυθροι» γνώρισαν τη συντριβή με 3-0 στο δημοτικό στάδιο από τον Ιωνικό και ξεκίνησαν τη νέα χρονιά με δύο βαριές ήττες, έχοντας απολογισμό 0-7 γκολ! Ο «γηραιός» ουσιαστικά… δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο, ο Ιωνικός ήταν πολύ καλύτερος και δεν δυσκολεύτηκε να φύγει με το τρίποντο, κάνοντας το 2 στα 2 στον 9ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος. Η εικόνα των «κυανέρυθρων» ήταν πολύ κακή και κάτι πρέπει να αλλάξει άμεσα, διότι δεν είναι δυνατόν η ομάδα να διασύρεται από τον Ατρόμητο Πειραιά και τον Ιωνικό. Σίγουρα οι απουσίες για ένα ακόμη παιχνίδι (Χουστουλάκης, Σίννης, Πατούχος) ήταν σημαντικές, αλλά σε καμία περίπτωση, η ομάδα του Μίοντραγκ Τσίρκοβιτς δεν πρέπει να χάνει με κατεβασμένα τα χέρια και ειδικά μέσα στη Ρόδο.
Ο Ιωνικός μπήκε φουριόζος και μόλις στο 4ο λεπτό ο Κουμουλίδης με πλασέ έκανε το 0-1, ενώ με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ο Ανδρεαδάκης με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Παπαδόπουλου για να κάνει το 0-2. Το τελικό 0-3 έγινε στο 60ο λεπτό με πλασέ του Τσακίρη, ο οποίος νίκησε σε τετ α τετ τον Παπαδόπουλο.
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Μιόντραγκ Τσίρκοβιτς): Παπαδόπουλος, Ζούνης (21’ Σκυλλαράκης), Παπαδημητρίου, Κωνσταντινίδης Γ., Κιλασίν, Καρπούζης, Χατζηπέτρος, Καραγεωργίου, Ζωάννου (46’ Φλεβάρης), Διακάκης, Ιμεραλιλάι (65’ Μπάρδης).
ΙΩΝΙΚΟΣ (Νίκος Φρούσος): Αδαμόπουλος, Τσιπλάκης, Μαυρίδης, Χιώτογλου, Μωυσιάδης, Ατματζίδης, Κουμουλίδης (57’ Μάργιολης), Τσακίρης, Σκαφτούρος (78’ Λαμπρινάτος), Ανδρεαδάκης, Κατσαβριάς (68’ Γιαλλέλης)

12soccer.gr
Τίποτα φυσικά δεν τελείωσε. Η ομάδα πρέπει να σηκώσει κεφάλι και να συνεχίσει να δουλεύει, διότι μόνο με δουλειά θα έρθουν καλύτερες μέρες και καλύτερες εμφανίσεις.
Μην ξεχνάμε την κάκιστη εικόνα που είχε ο Διαγόρας μόλις πριν ένα μήνα που δεν στεκόταν αξιοπρεπώς ούτε με ομάδες του τοπικού.
Μέσα από τις ήττες πρέπει να μαθαίνει από τα λάθη της η ομάδα και όχι να απογοητεύετε γιατί υπάρχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου