powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ετοιμάζονται για τον τελικό

Ο Διαγόρας θέλει οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα στο ματς με τον Πανναξιακό την προσεχή Κυριακή στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας.

Σε καμμία περίπτωση δεν θέλει να σκέφτεται κανείς, πώς η ομάδα θα παραμείνει «κολλημένη» στο μηδέν κι αυτή την αγωνιστική. Αυτός είναι ο λόγος που από την περασμένη Δευτέρα μέχρι και σήμερα, ο Πέτρος Ρουτζιέρης δουλεύει πολύ με τους παίκτες του σε όλους τους τομείς, σε μια προσπάθεια να παρουσιασθεί ακόμα πιο βελτιωμένος ο Διαγόρας σε σχέση με τον αγώνα του Περάματος.

Οι «κυανέρυθροι» συνέχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι αυτό και χθες. Το πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο, αλλά οι τελευταίες κακές καιρικές συνθήκες, ανάγκασαν τους υπεύθυνους να ενημερώσουν τον Διαγόρα, πώς δεν είναι δυνατή η χρησιμοποίηση του χλοοτάπητα, για να μην προκληθούν ζημιές εν όψει Σαββατοκύριακου.
Έτσι ο Διαγόρας αναγκάσθηκε να πάει στα Κοσκινού να προπονηθεί σε συνθετικό χλοοτάπητα και μάλιστα στο μισό γήπεδο.

Το πρόγραμμα του Πέτρου Ρουτζιέρη περιλάμβανε, αφ ενός μεν φυσική κατάσταση και αφ ετέρου τακτική, με το βάρος να πέφτει στην επιθετική αλλά και στην αμυντική λειτουργία, με εφαρμογές στον αγωνιστικό χώρο.
Στην χθεσινή προπόνηση πρέπει να σημειωθεί, πώς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα οι Παντελής Ζωάννου και Φρανς Ιμεραλιλάι, οι οποίοι ανέβασαν ρυθμούς και παράλληλα το ποσοστό συμμετοχής στους δεκαοκτώ του αγώνα με τον Πανναξιακό, καθώς το αν παίξουν ή όχι είναι καθαρά θέμα τεχνικής ηγεσίας.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ
Ωστόσο αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πώς, την τεχνική ηγεσία αλλά και τους ίδιους τους παίκτες, προβληματίζουν οι συνεχείς τραυματισμοί.
Είναι χαρακτηριστικό πώς ο Σταμάτης Πατούχος είναι στην Αθήνα, ο οποίος είναι τραυματίας εδώ και πάρα πολύ καιρό και κανείς δεν μπορεί να πει στον προπονητή της ομάδας, ποιο είναι το μέγεθος του τραυματισμού αλλά και πόσο θα λείψει.

Παράλληλα απών από την συνάντηση της Κυριακής θα είναι και ο Τάσος Χουστουλάκης, ο οποίος τραυματίσθηκε και αποχώρησε στον τελευταίο αγώνα.
Για όλα αυτά υπάρχει εξήγηση. Οι παίκτες αυτοί ήρθαν τις τελευταίες μέρες στον «γηραιό» και ο τέως τεχνικός της ομάδας ήταν εκείνος που αποφάσισε να τους ρίξει «στα βαθειά». Η πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε ένα απροετοίμαστο παίκτη, φέρνει πάντα τραυματισμούς κι αυτό συμβαίνει με εκείνους τους παίκτες που αποκτήθηκαν τελευταία στιγμή.

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης προσπαθεί ήδη να βάλει τάξη αγωνιστικά, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει πότε θα του βγει αυτή η προσπάθεια.

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη άλλη μια προπόνηση, αλλά μέχρι χθες βράδυ δεν ήξερε κανείς να πει σε ποιο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κλήθηκαν στα αποδυτήρια κι από κει θα ξεκινήσουν για να πραγματοποιήσουν σήμερα το απόγευμα μια ακόμα.
rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου