powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ο θάνατος του Παντελή Χαπίπη, που προσέφερε τα μέγιστα στο σωματείο, έχει παγώσει τις εξελίξεις στο στρατόπεδο του Διαγόρα. Οι «κυανέρυθροι» καταβάλλουν τιτάνιες προσπάθειες προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί στο περιφερειακό πρωτάθλημα, μετά το φετινό «φιάσκο» στη Football League. Η επιτροπή «σωτηρίας» ασχολείται εκτενέστατα με την ομάδα και ουσιαστικά από την επόμενη εβδομάδα θα μπουν στην τελική ευθεία οι διεργασίες που απαιτούνται για να μπορέσει ο «γηραιός» να παίξει στη Δ’ Εθνική. Όπως είναι εύλογο, για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να εξασφαλιστούν τα χρήματα του μπάτζετ και στη συνέχεια να γίνουν οι όποιες κινήσεις.
 Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Διαγόρας θα παρουσιαστεί με τους νέους αθλητές του, οι οποίοι έχουν αποδείξει πολλάκις ότι διαθέτουν το ταλέντο και τη δύναμη να σταθούν σε εθνικές κατηγορίες.
Η διοίκηση του Πανάγου Πανάγου είναι ενήμερη για όλα όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και υπάρχει η αισιοδοξία ότι η ομάδα θα μπορέσει να βγει από το τέλμα και να σταθεί ξανά στα πόδια της. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί εντελώς το ενδεχόμενο να γίνουν και λίγες μεταγραφές έμπειρων αθλητών, ώστε οι «κυανέρυθροι» να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο και να μπορέσουν να σταθούν στο περιφερειακό πρωτάθλημα.
12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου