powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΠΩΣ ΑΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

Ο Νικήτας Κουσκούσης στο mikriliga.gr έχει ένα ενδιαφέρον άρθρο για το πώς ο Διαγόρας έχασε το πιστοποιητικό συμμετοχής απο την Ε.Ε.Α.
Το χρονικό της κατάληξης!

Όσα συνέβησαν την Πέμπτη, ήταν κάτι κάτι που δεν περίμενε κανείς στον Διαγόρα. Όπως έγινε γνωστό, η ΕΕΑ είχε ειδοποιήσει τη ροδίτικη ΠΑΕ από τις 29 Δεκεμβρίου για το θέμα. Από τότε μέχρι και την Πέμπτη, ο Διαγόρας κλήθηκε άλλες δυο φορές φορές για να συζητήσει με την επιτροπή το εν λόγω θέμα, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ εξαιτίας της απεργίας των δικηγόρων. Η πρώτη ήταν στις 24 Ιανουαρίου και η δεύτερη στις 7 Φεβρουαρίου. Το ίδιο συνέβη και την Πέμπτη, όταν η Επιτροπή κάλεσε για συζήτηση τους Ροδίτες, έχοντας υπ όψιν της την απεργία των δικηγόρων. Στην συζήτηση αυτή δεν πήγε ο νομικός εκπρόσωπος των κυανέρυθρων, που εν προκειμένω ήταν ο κ. Λίβας, κι έτσι η απόφαση λήφθηκε απούσας της πλευράς της ΠΑΕ.  

Ποιές είναι οι αιτίες!
                                     
Ο Διαγόρας, λοιπόν, ενώ «έτρεχε» για ενημερότητες και αγωνιστικά ζητήματα, δυο μέρες πριν εμφανίσει το νέο του πρόσωπο, βρίσκεται προ δυσάρεστης έκπληξης, που κανείς δεν ξέρει την κατάληξη. Αν δηλαδή θα αντικατασταθεί η εγγυητική στον φάκελο λειτουργίας του και θα συνεχίσει να αγωνίζεται ή θα κλείσει η πόρτα που οδηγεί στην λειτουργία του, λόγω της έλλειψης χρημάτων και μάλιστα σε μια περίοδο ιδιαίτερης οικονομικής ύφεσης. 

Σύμφωνα με τα γεγονότα, το ποσόν της εγγυητικής ανέρχεται στις 35 χιλιάδες Ευρώ και κανείς δεν ξέρει ακόμα αν θα βρεθούν για να μπουν στον φάκελο της ΕΕΑ. Ακόμα κι αν βρεθούν, όπως έγινε γνωστό, η νομική υπηρεσία της ΕΕΑ είναι εκείνη που θα κρίνει αν θα πρέπει να δοθεί εκ νέου πιστοποιητικό λειτουργίας στον Διαγόρα.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο mikriliga.gr
Δηλ. αν καταλαβαίνουμε καλά η απεργία των Δικηγόρων δεν άφησε τον Διαγόρα να ενημερώσει για την νέα τάξη πραγμάτων στην ομάδα, οπότε είναι η πιο φυσιολογική απόφαση στο ελλαδιστάν να αποβάλλουμε μια ιστορική ομάδα σαν τον Διαγόρα, που παλεύει με νύχια και με δόντια τόσο καιρό να σωθεί. Και πότε;
Τώρα που έδειχνε να βρίσκει τον δρόμο της,τώρα που άρχισε να οργανώνει καλύτερα το αγωνιστικό της τμήμα,τώρα που πήρε φορολογική ενημερώτητα κ.λ.
Μπράβο στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού και εις ανώτερα(αν και δεν το βλέπω)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου