powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΕΒΡΕΞΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ


Με κεκτημένη ταχύτητα μετά την μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, το εφηβικό του Διαγόρα πήρε μια εύκολη νίκη, με αντίπαλο τον Κλεόβουλο Λίνδου με το ευρύ 7-0.
Τον καταιγισμό των γκολ ξεκίνησε ο Κουλούμπρης στο 7ο λεπτό με πλασέ, μετά από ωραία πάσα του Καρελλά.
Τρία λεπτά αργότερα ο Καρελλάς με άλλη μία ωραία ασίστ μοίρασε στο Καμμά ο οποίος κοντρόλαρε όμορφα και σούταρε για το 2-0.
Ο Διαγόρας συνέχισε να σκοράρει ανά τρίλεπτο και έτσι στο 12 ο Κουρούνας εκτέλεσε το κόρνερ συρτά στο πρώτο δοκάρι και ο Τριανταφυλλίδης πλάσαρε στην κινηση για το 3-0.
Από εκεί και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Διαγόρας συνέχισε να χάνει ευκαιρίες και να είναι ο κυρίαρχος χωρίς όμως να καταφέρει να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ.
Αυτό έγινε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό.
Ο Καραγιάννης που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο μπήκε από δεξιά σέντραρε στην μικρή περιοχή και ο Καρελλάς χρίστηκε σκόρερ κάνοντας το 4-0.
Το προσωπικό του σόου ο Καρελλάς ολοκλήρωσε στο 55 με μία πολύ ωραία ατομική ενέργεια και άψογο πλασέ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-0.
Το 6-0 έγινε στο 60 με τον Καραγιάννη που πήρε την μπάλα μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια,άψογη  προσποίηση και καλό σουτ στην δεξιά γωνία.
Την τελευταία λέξη στον αγώνα είχε στο 33ο λεπτό ο Κουρούνας ο οποίος πίεσε, έκλεψε πέρασε έναν αντίπαλο,πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε κάνοντας το τελικό 7-0.
Η ομάδα μας πήγε πολύ καλά αλλά εξαιρετική απόδοση είχε κατ αρχήν ο Καρελλάς ο οποίος έκανε τα πάντα,πίεζε,έκλεβε,σκόραρε,(2 γκολ) δημιουργούσε(2 ασίστ) και είχε μια εξαιρετική παρουσία.
Μαζί του καλή απόδοση είχε η αριστερή πλευρά του Διαγόρα με τον Κουρούνα και Κουλούμπρη να κάνουν πολύ καλό παιχνίδι.
Για την ομάδα μας έπαιξαν: Μπαριανάκης, Αλάγιαλι, Καρασάββας Γ., Κουρούνας, Τσιμπιδάκης, Λάππας, Τριανταφυλλίδης, Καρασάββας Μ., Κουλούμπρης, Καμμάς, Καρελλάς.
Έπαιξαν και οι:Καραγιάννης, Τσίγκος, Κυπριώτης, Μανταλιός, Γκρίζης, Πακάκης.
Ευχαριστώ την Μαρία για τις ωραίες φωτογραφίες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου