powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ήττα και εκτός στόχου το εφηβικό

Την ήττα γνώρισε το εφηβικό του Διαγόρα, που δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι από τον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη Αρχαγγέλου, με σκορ 2-1.
Το παιχνίδι κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα της ομάδας του Άρη μια και κατόρθωσε τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε να τις μετουσιώσει σε γκολ.
Από την άλλη ο Διαγόρας είχε μία ανούσια υπεροχή σχεδόν σε όλο το παιχνίδι,αλλά έδειξε σημάδια έλλειψης ομαδικότητας,με αποτέλεσμα να μην δημιουργεί στην ουσία ιδιαίτερα προβλήματα στην άμυνα του Άρη.
Σχεδόν καμία φαντασία επιθετικά, πολλές ατομικές ενέργειες χωρίς ουσία,πολλές ανεκμετάλλευτες στημένες φάσεις και αργή ανάπτυξη οδήγησαν τον Διαγόρα σε μία ήττα που τον αφήνει πίσω στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Εξαίρεση στην κακή εμφάνιση αποτελεί το καταπληκτικό γκολ του Αυγενικού με σουτ έξω από την περιοχή πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής δύο λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης.
Για τον Διαγόρα έπαιξαν οι: Σαμολαδάς, Μανδαλιός, Τριανταφυλλίδης, Κουλούμπρης, Αυγενικός, Μπάρδης, Λάππας, Παυλίδης, Κεφαλάκης, Τσίγκος,Λορένζος.
Έπαιξαν και οι: Γκρίζης, Μηχάι,Καραγιάννης. 
                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου