powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Άξιζε η προσπάθεια

Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις ο Διαγόρας αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Οι «κυανέρυθροι» έχασαν με 2 – 1 εντός έδρας από τον Περαμαϊκό και γνώρισαν έτσι την 16η τους ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια, κάτι που αποτελεί το μεγαλύτερο ίσως αρνητικό ρεκόρ της σύγχρονης ιστορίας τους. Το παιχνίδι που έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, «σημαδεύτηκε» από μια διακοπή 40 περίπου λεπτών στο 53’ λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και δεν έγιναν και πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Οι γηπεδούχοι όμως από ένα λάθος στην άμυνα τους δέχθηκαν το γκολ. Στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι, πίεσαν και έφθασαν στην ισοφάριση όμως δεν άντεξαν ως το τέλος καθώς τους στοίχισε η αποβολή του Κιόσκου στο 60’.
Τα γκολ
Στο 29’ μετά από λάθος συνεννόηση στην άμυνα του Διαγόρα, ο Μπερνιδάκης «έκλεψε» τη μπάλα μπήκε στην περιοχή και με σουτ έκανε το 1 – 0.
Στο 67’ από σέντρα του Φλεβάρη, ο Ιμεραλιλάϊ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1 – 1.
Στο 75’ ο Μπερνιδάκης πάσαρε στον Ιατρού και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2.
Η αποβολή
Στο 60’ έγινε βαθιά μπαλιά προς τα καρέ του Διαγόρα με τον Μπερνιδάκη να ακολουθεί την πορεία της μπάλας η οποία κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα Γιακούμαρου. Ο παίκτης όμως του Περαμαϊκού σύμφωνα με τον διαιτητή δέχθηκε μαρκάρισμα έξω από την περιοχή και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να δοθεί κόκκινη κάρτα στον Κιόσκου και φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Γιακούμαρος, Μαριετάκης (87’ Λάππας), Κενενούνης, Καραγεωργίου, Κιόσκου, Πατούχος, Μπαούρης, Επιφάνης, Ιμεραλιλάι, Φλεβάρης, Μπάρδης
ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ: Μεϊμάρογλου, Ρούσσος, Σαμλίδης, Καραγιάννης, Λαπατάς, Ερρίκος, Χατζηγιαννάκος, Ντούλιας (87’ Νίκο), Μπερνιδάκης, Σαμαράς, Ανδριανόπουλος (66’ Ιατρού)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου