powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΕΦΗΒΙΚΟ-ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΗΤΤΑ


Με ήττα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα του εφηβικού του Διαγόρα από τον Άρη Αρχαγγέλου με σκορ 3-0.
Ο Διαγόρας μετά την απώλεια του τίτλου την προηγούμενη αγωνιστική παρατάχθηκε με μια πιο μικρή σε μέσο όρο ηλικίας ομάδα από τα προηγούμενα παιχνίδια, όμως με το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε ικανή να χτυπήσει το παιχνίδι.
Στα του αγώνα ο Άρης ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 17 με άλλο ένα ανύπαρκτο φέτος πέναλτι το οποίο απλοποίησε τα πράγματα για τους γηπεδούχους.
Ο Διαγόρας βγήκε μπροστά και στο 30 κέρδισε και αυτός πέναλτι από χέρι παίκτη του Άρη,με τον προπονητή των γηπεδούχων να πλησιάζει τον διαιτητή με απειλητικές διαθέσεις.
Ο Λάππας εκτέλεσε εύστοχα μετά το σφύριγμα του διαιτητή Bουτσά, όμως ο κύριος διέταξε επανάληψη, διότι ο προπονητής του Αρη μπήκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Λάππας εκτέλεσε ξανά και έστειλε την μπάλα άουτ.
Έτσι επειδή ο προπονητής του Άρη μπήκε εντός γηπέδου, αντί να αποβάλλει αυτόν, τιμώρησε στην ουσία τον Λάππα και τον Διαγόρα με επανάληψη, με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία για ισοφάριση.
Από εκεί και πέρα οι μικροί του Γιώργου Μόσχου έχασαν την ηρεμία τους και τον έλεγχο του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να μην μπορούν να παράγουν φάσεις και να έχουν μεγάλο αμυντικό πρόβλημα ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο 14 και στο 25 ήρθαν και τα δύο ακόμη τέρματα του Άρη που έκαναν το τελικό 3-0, που  στάθηκε αφορμή να το πανηγυρίσουν οι πολύ καλοί μικροί του Άρη στο κέντρο του γηπέδου.
Το μένος των διαιτητών με την ομάδα του Διαγόρα φέτος είναι εμφανέστατο.
Άλλα ίσως θα έπρεπε να βρουν άλλο τρόπο να χτυπάνε τον Διαγόρα και όχι να ξεσπάνε στα μικρά παιδιά,είναι τουλάχιστον κρίμα,μην πω τίποτα χειρότερο.
Αυτά τα γράφω γιατί αυτά που είδαμε φέτος δεν πίστευα ποτέ ότι γίνονται σε παιδικά-εφηβικά πρωταθλήματα, αλλά τώρα που τα ζω από κοντά πραγματικά σοκαρίστηκα.

3 σχόλια:

  1. Ο Διαγορας του χρονου θα δειξει ποιος πραγματικα ειναι. Τωρα αυτο με τους διαιτητες ειναι πολυ σοβαρο θεμα διοτι απασχολουν πολλους συλλογους φετος. Η ΕΠΣΔ πρεπει να παρει καποιες αποφασεις και να σταματησουν τα φιανομενα αντιδρασεων απο προπονητες σε αγωνες που αγωνιζονται παιδια 13-17 χρονων παιδια. Τα κουμαντα τους και τα τσαμπουκαλικια τους στα αποδυτηρια.Τι παραδειγμα ειναι αυτο για τα παιδια που αγωνιζονται????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mia xronia itan o diagoras sxedon timios STO EFIVIKO kai paei to prwtathlima se alla xeria kati leei auto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι θυμασε κατι περιεργο απο τον Διαγορα τα προηγουμενα χρονια?
      Απωθημένα βλεπω απο μερικους μερικους...

      Διαγραφή