powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ

Οσοι βρεθηκαμε στο γηπεδο σημερα στον αγωνα του Διαγορα μας με αντιπαλο την ομαδα  της Αναγεννησης Γιαννιτσων παρακολουθησαμε τον πιο μαχητικο φετινο Διαγορα.Η ομαδα του Μιχαλη Τσιβρινη δεν καταλαβαινε τιποτα απο την βροχη που ειχε δημιουργησει λιμνες στο δημοτικο σταδιο και με απιστευτο παθος επεσε στην μαχη με σκοπο να κερδισει κατι απο τον σημερινο αγωνα.Ενταξει οι εμπειροι παικτες των Γιαννιτσων δημιουργησαν ευκαιριες και εβαλαν δυσκολα στους μικρους αλλα η ομαδα με την μαχητικοτητα της θα ηταν κριμα να μην κερδισει εστω τον βαθμο της ισοπαλιας.
Το παιχνιδι λογω του αγωνιστικου χωρου δεν θα λεγαμε οτι ηταν οτι ποιοτικοτερο.Βασιστηκε στις μονομαχιες και στην δυναμη που εβαζαν οι παικτες σε αυτες.Καποιες στιγμες προσπαθουσε ο Διαγορας να παιξει με την μπαλα κατω και να κυκλοφορησει αλλα ηταν δυσκολο σε τετοιο γηπεδο.Σε αντιθεση με την Αναγεννηση που προσπαθουσε με μια-δυο μπαλιες ιδιαιτερα απο τους κεντρικους αμυντικους της να βγει στην επιθεση.Ισως και επειδη οποτε προσπαθουσαν να περασουν απο τους παικτες του Διαγορα απο το κεντρο επεφταν κυριολεκτικα κορμια και τα παιδια δεν αφηναν καμια μπαλα να περασει.
Το τελικο 0-0 σφραγισε τις προσπαθειες των δυο ομαδων και μας εδειξε πως τα παιδια μπορουν να σταθουν σε ενα τοσο δυσκολο αγωνα.Με εναν πολυ καλο αντιπαλο και πολυ δυσκολο αγωνιστικο χωρο.
Ενα μπραβο στα παιδια και περιμενουμε παρομοιες εμφανισεις,παρομοιες προσπαθειες.Και αν παιζουν παντα ετσι οι νικες δεν ειναι πολυ μακρια.
Αν η ομαδα παρει και την οικονομικη ανασα που περιμενει και καταφερει να φερει και 2-3 ακομη εμπειρους παικτες,διοτι με ροστερ 14-15 παικτων δεν βγαινει ουτε η προπονηση, τοτε ο γηραιος μπορει να ελπιζει...
Υ.Γ.
Σε καποια συζητηση που ειχα καποτε με τον κυριο Τσιβρινη μου ειχε πει το εξης: ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ..Φαινετε πως σιγα σιγα μπολιαζει τους παικτες να παιζουν σαν παλικαρια.Νομιζω πως οι τιτλοι απο τα τοπικα σαιτ σημερα δεν ειναι τυχαιοι.Λενε αυτο που ολοι βλεπουμε.Δειτε και μονοι σας:
Διαβαστε στο news12.gr
Διαβαστε στο 12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου