powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Επιτέλους νίκησε και γιόρτασε...

108 χρόνια ιστορίας "κλείνει" ο Διαγόρας την προσεχή Δευτέρα και το ποδοσφαιρικό του τμήμα γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλια του συλλόγου, κατακτώντας την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο της Άνω Μεράς Μυκόνου με 3-1. Οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και δεν άφησαν περιθώρια στους φιλοξενούμενους να ελπίζουν σε κάτι καλό.
Ο Διαγόρας ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 12' όταν ο Ιμεραλιλάι απέτυχε να σκοράρει σε κενή εστία, όμως τελικά το κατάφερε δύο λεπτά αργότερα, με τον Επιφάνη να κάνει εντυπωσιακή ενέργεια περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του, να γυρίζει στον αφύλαχτο Μπαούρη, ο οποίος με κοντινό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στον "γηραιό". Η πίεση από πλευράς Διαγόρα συνεχίσθηκε και στο 29' μετά το κόρνερ του Μπαούρη, ο Ιμεραλιλάι με κοντινή προβολή σημείωσε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν πέντε λεπτά αργότερα με ένα πανέμορφο γκολ που πέτυχε ο Ζάννης με σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό "Γ" του Γιακούμαρου και αγχώνοντας προς στιγμήν τους "κυανέρυθρους". 
Στην επανάληψη ο Διαγόρας ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και "κλείδωσε" την πρώτη του νίκη στο 63' με τον Κετσέ να μπαίνει στην περιοχή από αριστερά, να γυρίζει τη μπάλα, η οποία κόντραρε σε πόδια αμυντικών και κατέληξε στα δίχτυα. Η συνέχεια ήταν τυπική διαδικασία, όμως οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν και τέταρτο γκολ, χωρίς πάντως να το καταφέρουν στη μεγάλη ευκαιρία του Ιμεραλιλάι στο 80'. 
Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες του Διαγόρα καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο τους που έδωσε και πάλι το "παρών" και γιόρτασε τα γενέθλια με νίκη, αλλά και με πυροτεχνήματα πριν την έναρξη του ματς.
*Διαιτήτευσε ο Αλέξανδρος Δραγάτης με "βοηθούς" τους κ. Μπέκα και Καλλίνικο από την Αθήνα. 
Διαγόρας: Γιακούμαρος, Μαριεττάκης, Κενενούνης, Κιόσκου, Κετσές, Λάππας, Επιφάνης, Μπάρδης (87' Μιχαλόπουλος), Ιμεραλιλάι, Φλεβάρης, Μπαούρης
Άνω Μερά: Χριστοδουλάκης, Κουτσούκος, Δήμας, Ασημομύτης, Κούκας (87' Ψυχράμης), Κεραμιδάς, Γαλούπης, Λούπης (62' Τσιφλίδης), Μπουρμπουλάς (83' Βαλσάμης), Ζάννης, Πετράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου