powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Εφηβικό-Επιστροφή στις νίκες


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το 2013 το εφηβικό του Διαγόρα αφού επικράτησε εύκολα του Ε.Ν.Α με το ευρύ 5-1 στο γήπεδο ΕΑΚ.
Το συγκρότημα του Γιώργου Μόσχου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό του αγώνα, έχοντας πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ.
Την αρχή έκανε στο 20' ο Καρελλάς όταν έκλεψε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με γρήγορο σουτ δεν άφησε περιθώρια στον τερματοφύλακα να αντιδράσει κάνοντας το 1-0.
Το 2-0 έγινε 3 λεπτά αργότερα όταν ο Κουλούμπρης επιχείρησε μία σέντρα σουτ από αριστερά,με την μπάλα και με την βοήθεια του ανέμου να παίρνει μια περίεργη τροχιά και να καταλήγει στο δεξί παραθυράκι του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Στο 29' ο Αυγενικός πέρασε μια έξυπνη πάσα στον Καραγιάννη ,που μπήκε από δεξιά και γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Καρελλά στο σημείο του πέναλτι που με προβολή έστειλε την μπαλα στην αριστερή γωνία για το 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 49' το ΕΝΑ μείωσε έπειτα από λάθος μεταβίβαση του τερματοφύλακα του Διαγόρα και πλασέ του Αμπαζάι για το 3-1.
Και εκεί που φαινόταν ότι το ΕΝΑ θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, ήρθε η ατομική ενέργεια του Καρελλά, που έκλεψε την μπάλα, και με ατομική ενέργεια έφτασε μέχρι τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με άψογο πλασέ έκανε το 4-1.
Ο Διαγόρας και ο Καρελλάς βέβαια δεν σταμάτησαν εκεί, μια και στο 66' ο Τριανταφυλλίδης πέρασε κάθετη στον Μόσχο,ο οποίος μπήκε από δεξιά και γύρισε στην μικρή περιοχή στον Καρελλά που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το 5-1 με το τέταρτο προσωπικό του γκολ.
Για τον Διαγόρα έπαιξαν: Μπαριανάκης, Λάππας, Μπάρδης, Αυγενικός, Κουλούμπρης, Παυλίδης, Καραγιάννης, Τσίγκος, Τριανταφυλλίδης, Λορένζος,Καρελλάς.
Επίσης έπαιξαν οι: Γκρίζης, Μόσχος, Ρούφας, Μαυρομμάτης, Μιντζιρίκης, Μανδαλιός, Μόσχος, Σιδερής.

1 σχόλιο: