powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Δυσκολεύουν τα πράγματα (φωτογραφίες από τον αγώνα)


Ακόμη μία ήττα και νέα παράπονα από τη διαιτησία για τον Διαγόρα. Οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν αυτή τη φορά με 3-1 από τον Α.Π.Ο. Νικολακάκη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον 9ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος και βλέπουν πλέον να λιγοστεύουν οι ελπίδες τους για παραμονή στις εθνικές κατηγορίες. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη, αλλά οι Ροδίτες έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται για το οφσάιντ στο γκολ που πέτυχαν οι Αθηναίοι στο 80ο λεπτό, αλλά και για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 75’. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή….
Με το «καλημέρα», ο Α.Π.Ο. Νικολακάκη άνοιξε το σκορ, αφού μόλις στο 7ο λεπτό σε σέντρα του Παπαναστασίου, η μπάλα κόντραρε στα πόδια των αμυντικών και συγκεκριμένα του Ζούνη και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0-1. Στο 41’ ο Εβουρούμ βρέθηκε τετ α τετ με τον Τύρελη και ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα του Διαγόρα. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 0-2, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στην «επανάληψη», ο «γηραιός» μπήκε δυνατά και στο 50 λεπτό μείωσε σε 1-2 μετά από σέντρα του Χατζηπέτρου και κεφαλιά του Διακάκη. Στο 75ο λεπτό ο Σκυλλαράκης ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής έδωσε φάουλ και μάλιστα λάθος δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Νίκα, αφού την παράβαση έκανε ο Θεοδωρής. Έτσι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές, αλλά στο 80ο λεπτό από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, ο Σπυρίδης Ι. έφυγε πίσω από την πλάτη της άμυνας και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Μίκι Τσίρκοβιτς): Τύρελης, Ζούνης (21’ Κωνσταντινίδης Γ.), Χατζηπέτρος, Κενενούνης, Κιλασίν, Καρπούζης, Σκυλλαράκης, Χουστουλάκης, Διακάκης, Σίνης (90’ Καραγιάννης), Ζωάννου.
Α.Π.Ο. ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ (Κώστας Βρεττός): Τσούνης, Θεοδωρής, Νίκας, Πτερουντιός, Σπυρίδης Γ., Ανδρεάδης, Τερζίεφ, Κωβαίος (74’ Πιτσούνης), Εβουρούμ, Σπυρίδης Ι., Παπαναστασίου (90’ Τσιτοφώτος).

12soccer.gr
Ευχαριστώ τον καλό μου φίλο Κώστα για τις φωτογραφίες.

stefgas's diagoras-nikolakakis 1-3 2012 album on Photobucket

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου