powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Εφηβικό:Ποδαρικό με το δεξί


Λίγο έλειψε να γίνει η έκπληξη στο γήπεδο ΕΑΚ σήμερα το πρωί στον αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Αστέρα Παστίδας.
Ο Διαγόρας παρατάχθηκε με ένα ασυνήθιστο σχήμα, λόγω των πολλών απουσιών στην άμυνα και δυσκολεύτηκε να καθαρίσει το παιχνίδι παρά την συντριπτική κατοχή που είχε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Διαγόρα να προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα του Αστέρα αλλά να μην καταφέρνει να φέρει ένα επιθυμητό αποτέλεσμα σε ευκαιρίες που δημιούργησε με τους Καρελλά και  Καραγιάννη
Έτσι σε μια αντεπίθεση του Αστέρα και ενώ φαινόταν ότι ο Τριανταφυλλίδης έλεγχε την φάση και θα σταματούσε την αντεπίθεση γλίστρησε και έχασε τον αντίπαλο του ο οποίος στην συνέχεια έσκαψε την μπάλα και νίκησε τον εξερχόμενο Μιτζιρίκη κάνοντας το 0-1.
Ο Διαγόρας έπειτα απο  το πρώτο δεκάλεπτο μετά το γκολ που έχασε την συγκέντρωση του συνήλθε και άρχισε να πιέζει ξανά τον Αστέρα για να ισοφαρίσει με κορυφαία ευκαιρία το χαμένο τετ α τετ του Παυλίδη έπειτα από ωραία μεταβίβαση του Καραγιάννη.
Έτσι φτάσαμε στο 30 όπου ο Αυγενικός κέρδισε το φάουλ έξω από την περιοχή.
Εκτελεστής ήταν ο Κουλούμπρης ο οποίος απέτυχε στην πρώτη του προσπάθεια, μια και το σουτ χτύπησε στο τείχος,στην επαναφορά όμως ελίχθηκε και με ένα συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία κάνοντας το 1-1.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο προπονητής του Διαγόρα πέρασε στο παιχνίδι τον Λάππα ο οποίος ηρέμησε την ομάδα του Διαγόρα στην άμυνα δίνοντας σιγουριά και πέρασε στον άξονα τον Τσίγκο με τον Τριανταφυλλίδη ο οποίος οργάνωσε το παιχνίδι του Διαγόρα και δημιούργησε διαδρόμους για την εστία του Αστέρα.
Έτσι φτάσαμε στο 53 του παιχνιδιού όταν ο Τριανταφυλλίδης πέρασε μια εκπληκτική κάθετη στον Κουλούμπρη ο οποίος εκτέλεσε τον τερματοφύλακα της Παστίδας κάνοντας την ανατροπή με το δεύτερο προσωπικό του γκολ την ημέρας.
Στην αμέσως επόμενη φάση ο Κεφαλάκης κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά πρόλαβε πριν βγει πλάγιο  άουτ,μπήκε στην περιοχή,γύρισε στον Αυγενικό ο οποίος είδε τον Παυλίδη αριστερά ο οποίος με ένα κοντρόλ και δεξί πλασέ έστειλε την μπάλα στην συμβολή των δοκαριών κάνοντας το 3-1 με ένα ωραίο σε συνεργασία και καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ.
Στο 60 του παιχνιδιού ο Τριανταφυλλίδης πήρε την μπάλα λίγο πάνω από το κέντρο και αφού έφτασε κοντά στην μεγάλη περιοχή με ακόμη μια κάθετη προσπάθησε να βρει τον Παυλίδη σε θέση βολής ο οποίος ανατράπηκε και κέρδισε το πέναλτι.
Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Κουλούμπρης ο οποίος ευστόχησε κάνοντας το τελικό 4-1 με το 3ο προσωπικό του γκολ.
Από τον προβληματικό Διαγόρα του πρώτου ημιχρόνου μόνο ο Τσιμπιδάκης έδειχνε να είναι στο πνεύμα του παιχνιδιού κάνοντας μεγάλη προσπάθεια, ενώ στο δεύτερο δεν υστέρησε κανείς μια και οι φωνές του Μόσχου στον ημίχρονο αφύπνισαν τον Διαγόρα, αλλά ιδιαίτερα καλοί ήταν ο Κουλούμπρης,ο Παυλίδης και ο Τριανταφυλλίδης
Για τον Διαγόρα έπαιξαν: Μιτζιρίκης, Τσιμπιδάκης,Μανταλιός, Τριανταφυλλίδης, Κουλούμπρης, Τσίγκος, Αυγενικός. Παυλίδης, Καρελλάς, Καραγιάννης, Γκρίζης.
Έπαιαν και οι: Λάππας,Σιδέρης, Κανάρης, Μανωλάκης, Κεφαλάκης, Κουρούνας, Ρούφας,Βυσβίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου