powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΦΙΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της αναμονής για να ξαναμπεί στην αγωνιστική δραστηριότητα έδωσε το Σάββατο ο Διαγόρας στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Ο γηραιός αντιμετώπισε την ομάδα του Ορφέα σε ένα μάτς που σκοπός του ήταν ξεκάθαρα να δουν οι δυο τεχνικοί την κατάσταση των παικτών τους.


Οι "κυανέρυθροι" ήταν καλοί στο α΄μέρος κι έδειχναν «δουλεμένη» ομάδα παρά τις ελλείψεις τους. Ο Μιχάλης Τσιβρινής χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του αλλά φάνηκε σε κάποιες κινήσεις των παικτών στο β' μέρος η απογοήτευση από τα γεγονότα αλλά και η αδιαφορία από τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Όπως είναι φυσικό κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ακόμα πώς είναι θαύμα πού έρχονται ακόμα και στις προπονήσεις οι παίκτες του. Ο Ορφέας από την πλευρά του έδειξε πολύ καλά στοιχεία αν και οι παίκτες του έριξαν τον ρυθμό τους στο β΄μέρος.

Το φίλμ του φιλικού αγώνα:


-Ο Θέος άνοιξε το σκορ για τον Διαγόρα στο 25΄(1-0)
-Ο Μεμέτ ισοφάρισε στο 40΄για τον Ορφέα σε 1-1
-Στο 58΄ο Αμοιρόπουλος έδωσε την πρωτοπορία στον Ορφέα πετυχαίνοντας το 1-2
-Για να κλείσει το σκορ στο 80΄ο Καρπαθάκης ισοφαρίζοντας σε 2-2
Οι ομάδες:


ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πονηρός, Αυγενικού, Κωσταντινίδης Σωκρ., Μαλλιάκας, Ματεντζίδης, Ρούσσος, Καρπαθάκης, Δελαπόρτας, Θέος, Χατζηκοσμάς, Διακάκης. Στο β΄μέρος ο Μιχάλης Τσιβρινής χρησιμοποίησε ακόμα και τους Μανωλάγκα, Χατζημανώλη, Κωσταντινίδη Σμ., Κοτσαρή, Επιφάνη, Ντραγκόλωφ, Σκυλλαράκη Ντούκα.

ΟΡΦΕΑΣ: Μαθιός, Αμοιρόπουλος, Αδάμου, Φυντικάκης, Τόσκα, Κιάρι, Χατζησουλεϊμάν, Ροδίτης, Μεμέτ, Νίκας, Καλούδης. Στο β΄ημίχρονο έπαιξαν ακόμα και οι Αποστολόπουλος, Σίμος.

Νικητας Κουσκούσης Μikriliga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου