powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Εφηβικό-Κόλλησε στην λάσπη αλλα συνεχίζει στην κορυφή


Ισόπαλο τελείωσε το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του εφηβικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Κλεάνθη Παραδεισίου και τον Διαγόρα με σκορ 1-1.
Για άλλη μια φορά ο Διαγόρας παρατάχθηκε με πολλά προβλήματα και απουσίες στο σημερινό παιχνίδι, αλλά δεν τον εμπόδισε να κυνηγήσει την νίκη μέχρι το τέλος του παιχνιδιού παρά και τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Παραδεισίου.
Μετά το σύνηθες πια πρώτο δεκάλεπτο που ο Διαγόρας μπαίνει μουδιασμένα διάστημα στο οποίο ο Κλεάνθης είχε και ένα δοκάρι, ανέβασε την απόδοση του και ισορρόπησε το παιχνίδι χάνοντας και μεγάλη ευκαιρία στο 20' με τον Παυλίδη να σουτάρει άουτ στο τετ-α-τετ. Απο την άλλη και ο Κλεάνθης έκανε καλό παιχνίδι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία μάλιστα όταν σε κεφαλιά του Μεμοτσέλα ο Σαμολαδάς έδιωξε σε κόρνερ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Διαγόρα να μπαίνει δυνατά και να έχει τον έλεγχο αλλά να δυσκολεύετε στην τελική πάσα και τελική προσπάθεια με τον τραγικό αγωνιστικό χώρο να παίζει σημαντικό ρόλο.
Κόντρα στην ροή του αγώνα όμως ο Κλεάνθης άνοιξε το σκορ.Στο 22' ο Πολυμένωφ με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 με τον Σαμολαδά να μην μπορεί να αποκρούσει το σουτ που είχε περίεργη τροχιά.
Ο Διαγόρας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, άλλη μια φορά φρόντισε να μην φύγει ηττημένος για πρώτη φορά φέτος, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια, μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Καραγιάννη, με τον Κουλουμπρή να κάνει την προβολή και μετά από κόντρες την μπάλα να περνάει την γραμμή, με τον επόπτη να δείχνει σέντρα και τον διαιτητή να το κατοχυρώνει στο 33'.
Για τον Διαγόρα έπαιξαν οι: Σαμολαδάς, Λάππας, Τριανταφυλλίδης, Αυγενικός,Κουλούμπρης, Παυλίδης, Καραγιάννης, Τσίγκος, Μιχάι, Μόσχος,Γκρίζης
Έπαιξαν και οι: Σιδερής, Τσιμπιδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου