powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Είναι αλήθεια πως ο πρώτος που επιθυμεί την εξεύρεση λύσης στο Διαγόρα, είναι ο πρόεδρος, Πανάγος Ι. Πανάγος, ο οποίος αφού παρακολούθησε με σύνεση τις κινήσεις και άκουσε με μεγάλη προσοχή τα συμπεράσματα που βγήκαν από την τετραμελή επιτροπή, είναι σειρά του να κάνει την ύστατη κίνηση που απαιτείται για να βρεθεί λύση για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τώρα που είναι δεδομένη η παραίτησή της από την περαιτέρω προσπάθεια και λίγο πριν την Γενική Συνέλευση της Τρίτης, αποφάσισε να μπει ενεργά στο «παιχνίδι».

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο πρόεδρος του Διαγόρα θα έχει μια συνάντηση με γνωστό επιχειρηματία του νησιού, σε μια προσπάθεια να του εκθέσει την υπάρχουσα κατάσταση και να του ζητήσει την «ζεστή του» συμπαράσταση στην προσπάθεια δραστηριοποίησης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο επιχειρηματίας του οποίου το όνομα σαφώς και κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό, έδειξε ενδιαφέρον για το σύλλογο και το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά δεν απάντησε άμεσα και δεν μοίρασε υποσχέσεις.

Θέλησε αρχικά να ενημερωθεί για την κατάσταση στην ομάδα και στην συνέχεια να απαντήσει θετικά ή αρνητικά. Είναι ένα από τα τελευταία χαρτιά που έχουν απομείνει στη Διοίκηση του «γηραιού».

Στο μεταξύ άρχισε ήδη η κινητοποίηση μεταξύ των μελών του συλλόγου για την μεθαυριανή ΓΣ στην οποία θα πρέπει να είναι παρόντα όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη.

Μάλιστα η απόφαση που θα ληφθεί σε αυτή, είναι αρκετά σοβαρή και αφορά το μέλλον στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Εξάλλου είναι γνωστές οι δηλώσεις του προέδρου του Διαγόρα, ο οποίος τόνισε πώς αν δεν περάσει από την Γενική Συνέλευση η συγκεκριμένη πρόταση που θα κάνει, τότε ίσως και να υπάρξουν Διοικητικές εξελίξεις.

Η Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματισθεί για τις 17.00,αρχικά αναμένεται να συγκεντρώσει πολλές προτάσεις και τελικά θα «προκριθεί» εκείνη που και συμφέρουσα θα είναι για τον Διαγόρα, αλλά και θα του εξασφαλίζει ένα καλό μέλλον.

Είναι πολύ πιθανόν όμως τα πάντα να εξαρτηθούν από την συνάντηση του προέδρου Πανάγου Ι. Πανάγου με τον γνωστό επιχειρηματία. Αν υπάρξει αποτέλεσμα θετικό, τότε είναι πολύ πιθανόν η ΓΣ να έχει καθαρά τυπικό χαρακτήρα.

Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί πώς οι παίκτες της ομάδας περιμένουν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Γενικής Συνέλευσης και φυσικά στην περίπτωση που είναι θετικά την πρόσκληση για να ανανεώσουν την συνεργασία τους με το Διαγόρα.
rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου