powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ

Ως πότε θα συνεχιστεί αυτός ο διασυρμός για τον Διαγόρα μας;
Διαβάστε το άρθρο του Νικήτα Κουσκούση για τις εξελίξεις και θα καταλάβετε:
Δεν είναι δυνατόν να μείνει στην ζωή ο Διαγόρας, με όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ. Εγκαταλελειμμένος σχεδόν από όλους, ο "γηραιός" αργοσβήνει και υποστηρίζεται μόνο από τους λίγους που έμειναν δίπλα του κι από τον κόσμο που παρακολουθεί αποσβολωμένος τις εξελίξεις. Ο Διαγόρας χρωστάει ακόμα και το ότι βγήκε πριν από χρόνια σε... γραμματόσημο, καθώς τα ΕΛΤΑ, ζητούν από την ΠΑΕ το ποσό των 4.000 Ευρώ!!! Παράλληλα, οι οφειλές στο ΙΚΑ είναι υπέρογκες και θα χρειαστεί μακροπρόθεσμη ρύθμιση για να ξεπεραστεί το πρόβλημα σε αυτό το επίπεδο. Εάν συνυπολογίσει κανείς και εγγυητικές, προσφυγές, οφειλές σε τρίτους, βλέπει πώς δεν υπάρχει ούτε χαραμάδα φωτός στο τούνελ.


Οι εξελίξεις της Πέμπτης


Οι αναβολές και οι παρατάσεις, δίνουν κάποια ελπίδα σε όλους, αλλά πρέπει να τρέξουν άμεσα για να βρεθεί λύση, γιατί η θηλιά στον λαιμό του Διαγόρα είναι πολύ σφιχτή. Πιο συγκεκριμένα: Το πρωί της Πέμπτης, ο νομικός σύμβουλος  της ΠΑΕ Διαγόρας, Χάρης Γρηγορίου ζήτησε και πήρε αναβολή από τον αθλητικό δικαστή για την Πέμπτη 29 Μαρτίου, σε μια προσπάθεια να προφτάσει μέχρι τότε, να προσθέσει την εγγυητική στον φάκελο, αφού πρώτα ξεπεράσει τον σκόπελο με το ΙΚΑ. Ωστόσο, αυτό που διαρρέει, είναι ότι οι ελπίδες να συνεχίσει να μετέχει η ομάδα της Ρόδου στο πρωτάθλημα, είναι πολύ λίγες. Τα ποσά που φέρεται να ζητάει το ΙΚΑ είναι μεγάλα κι οι ιθύνοντες του εν λόγω ιδρύματος, τα ζητούν από την επιχορήγηση του Διαγόρα από την Football League, θεωρώντας πώς θα ανέλθει αυτή σε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ.


Την ίδια μέρα, οι Διοικούντες περίμεναν μάταια την απόφαση στα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει σε βάρος του ΙΚΑ, ενώ έως την Τρίτη 27 Μαρτίου, θα πρέπει να έχουν καλύψει την εγγυητική επιστολή. Χρήματα δεν έχουν βρεθεί και έτσι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή της για ανάκληση του πιστοποιητικού.


Στο μεταξύ, η Football League δεν έστειλε στο δικαστήριο το σχετικό έγγραφο, το οποίο θα αναγράφει το πραγματικό ποσό που πρέπει να πάρει από τους διοργανωτές η ΠΑΕ Διαγόρας. Η καθυστέρηση είναι γεγονός αρνητικό, αλλά αυτό που διερωτάται οποίος παρακολουθεί τα πράγματα από κοντά, είναι αν μπορεί να δώσει η ΕΕΑ άλλη πίστωση χρόνου. Κάποιοι μάλιστα ακούσθηκαν να λένε «Και πολύ σε περίμενε η επιτροπή…»
ΠΗΓΗ mikriliga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου