powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

To mikriliga.gr και ο Νικήτας Κουσκούσης έχουν ρεπορτάζ από το τουρνουά του Διαγόρα με την Νέων και την ομάδα του Ιάλυσου.
Οι τρεις προπονητές είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους στο συγκεκριμένο τουρνουά. Ωστόσο, φάνηκε περισσότερο η αγωνιστική απραξία των επαγγελματιών του Μιχάλη Τσιβρινή και ιδιαίτερα στο δεύτερο ματς του τουρνουά. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Νέοι Διαγόρα- Ιάλυσος 1-1, Ιάλυσος- Διαγόρας 0-2 και Νέοι Διαγόρα – Διαγόρας 2-0.


Η τυπική βαθμολογία στο τουρνουά έχει ως εξής:
1. Νέοι Διαγόρα 3-1 4β.
2. Διαγόρας 2-2 3β
3. Ιάλυσος 1-3 1β



Αναλυτικά τα παιχνίδια έχουν ως εξής:

ΝΕΟΙ ΔΙΑΓΟΡΑ –ΙΑΛΥΣΟΣ 1-1
Οι "κιτρινοκόκκινοι" του Δημήτρη Παρασκευόπουλου μπήκαν πιο αποφασιστικά στον αγώνα και μέχρι το εικοσάλεπτο έχασαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Παρα το γεγονός πώς μετά το 20΄οι Νέοι του γηραιού ανέβασαν την απόδοση τους οι παίκτες του Ιάλυσου προηγήθηκαν αλλά μια αδράνεια του Ερνίκιολη στο 39΄έδωσε το τελικό 1-1 σε αυτό το μάτς από το οποίο μπορεί να κρατήσει κανείς την πολύ καλή απόδοση του Φράνς Ιμεραλιλάϊ και του Κυριάκου Καραγεωργίου για τους Νέους αλλά και αυτή των Παπαδόπουλου και Μαλλιάκα για τον Ιάλυσο. Καλό παιχνίδι με καθαρή την διάθεση και των δυο πλευρών να παίξουν ποδόσφαιρο σε ένα μάτς που δεν ειχε τελικά νικητή.
Στο 5΄ το σουτ του Καραγεωργίου από το ύψος της περιοχής έφυγε άουτ.
Στο 8 ο Κνιφάτι μπλοκάρει το σουτ από καλή θέση του Σταυλά.
Στο 11΄ο Παπαδόπουλος σούταρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Κνιφάτι.
Στο 20΄ο Ερνίκιολης πέφτει στα πόδια του Ιμεραλιλάϊ και σώζει την εστία του από βέβαιη παραβίαση.
Στο 23΄ Ιμεραλιλάϊ και Οικονομίδης άλλαξαν ωραία την μπάλα ο Οικονομίδης πραγματοποίησε το πλασέ αλλά ο Ερνίκιολης έδιωξε
Το σκορ ανοίγει στο 25΄Ο Παφιάκης εκτελεί φάουλ, ο Παπαδόπουλος πιο ψηλά από όλους πιάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1
Στο 30΄με τους ίδιους πρωταγωνιστές ο Παφιάκης κάνει την σέντρα από δεξιά ο Παπαδόπουλος πιάνει την κεφαλιά αλλά την στέλνει αυτή την φορά στο οριζόντιο δοκάρι.
Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο 39΄. Ο Καραγεωργίου από το ύψος της περιοχής έπιασε το δυνατό συρτό σουτ ο Ερνίκιολης έχασε την μπάλα από τα χέρια του που κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι η ισοφάριση.

ΝΕΟΙ ΔΙΑΓΟΡΑ: Κνιφάτι, Γαμπιεράκης, Αρφαράς, Μιχαλόπουλος, Νυστάζος, Ιμεραλιλάϊ, Καραγεωργίου, Κετσές, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσαγκάρης (22΄Οικονομίδης), Νικήτας.
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ερνίκιολης, Μαλλιάκας, Πιτσουρδάκης, Χατζημιχαήλ, Σταυλάς, Παφιάκης (37΄λ.τ. Ζωάννου), Παπαδόπουλος, Γαϊτάνος, Καρπαθάκης, Κρομμύδας, Αγγελόπουλος.

ΙΑΛΥΣΟΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0-2
Οι επαγγελματίες του Διαγόρα μπήκαν ξεκούραστοι στον αγωνιστικό χώρο του Δημ. Σταδίου και νίκησαν στο β΄σαρανταπεντάλεπτο τον Ιάλυσο με 2-0 . Αν κανείς πρέπει να κρατήσει κάτι από αυτό το β΄μέρος του τουρνουά είναι
-Το ταλέντο, η ικανότητα αλλά κι ο ποδοσφαιρικός χαρακτήρας του Γιώργου Δελαπόρτα
-Την δύναμη , την αποφασιστικότητα αλλά και την για άλλη μια φορά καλή εμφάνιση του διεθνή Μιχάλη Αυγενικού
-Και την δεινότητα στο σκοράρισμα του Σάββα Σκυλλαράκη
10΄Ο Αγγελόπουλος με ωραία προσπάθεια και κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Μανωλάγκα
11΄Από κάθετη μπαλιά του Δελαπόρτα ο Διακάκης θα πλασάρει άουτ από καλή θέση.
20΄Από φάουλ του Χατζηκοσμά ο Δελαπόρτας θα πιάσει το μονοκόμματο σουτ για να στείλει την μπάλα λίγο άουτ.
23΄Ο Δελαπόρτας πραγματοποιεί όμορφη προσπάθεια από τα αριστερά βγάζει κάθετη μπαλιά στον Σκυλλαράκη που πλασάρει τον Χειμωνεττο για το 1-0
33΄Δελαπόρτας-Χατζηκοσμάς και Διακάκης «έκρυψαν» την μπάλα αλλά το πλασέ του τελευταίου έδιωξε ο Χειμωνεττος σε κόρνερ.
39΄Ο Δελαπόρτας έκλεψε την μπάλα στην μεσαία γραμμή βγάζει κάθετη μπαλιά στον Σκυλλαράκη που με πανομοιότυπο τρόπο κάνει το 2-0

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μανωλάγκας, Αυγενικού, Χατζηπέτρος, Κωσταντινίδης Σωκρ., Μαλλιάκας, Καρπαθάκης, Δελαπόρτας, Επιφάνης, Χατζηκοσμάς, Σκυλλαράκης, Διακάκης.
ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνεττος, Μαλλιάκας, Πιτσουρδάκης, Χατζημιχαήλ, Σταυλάς, Ζωάννου (23΄Παπαθεοδώρου), Παπαδόπουλος, Γαϊτάνος, Καρπαθάκης, Κρομμύδας, Αγγελόπουλος.

ΝΕΟΙ ΔΙΑΓΟΡΑ –ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2-0
Πιο δυνατοί και αποφασιστικοί οι Νέοι του Διαγόρα κέρδισαν στο τελευταίο μάτς τους επαγγελματίες με 2-0 και ανακηρύχθηκαν και τυπικά οι νικητές του χθεσινού φιλικού τουρνουά του Δημ. Σταδίου. Στο μάτς αυτό οι παίκτες του Μιχάλη Τσιβρινή δεν είχαν καθόλου καλό αγωνιστικό πρόσωπο ιδιαίτερα μετά το 25΄όταν έφυγε από την σύνθεση τους ο Δελαπόρτας. Νεύρα, αγωνιστική απειθαρχία και καθόλου καθαρό μυαλό και μάλιστα σε φιλικό παιχνίδι έφεραν την νίκη για τους Νέους που είχαν δράστες τους Φράνς Ιμεραλιλάϊ και Αντώνη Κετσέ και δημιουργό τον Δημήτρη Οικονομίδη.
6΄Ο Ζωγράφος βγήκε από την εστία του για να πάρει την μπάλα , την έχασε κι ο Δελαπόρτας πραγματοποίησε αμέσως το ανάποδο ψαλίδι αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ζωγράφου.
17΄Από ωραία μπαλιά του Τσαγγάρη ο Ιμεραλιλάϊ πλασάρει στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 1-0
27΄Ο Οικονομίδης θα βρει ωραία τον Κετσέ που θα μπει στην περιοχή θα πλασάρει και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0

ΝΕΟΙ ΔΙΑΓΟΡΑ: Ζωγράφος (27΄Μαργωμένος), Παπασταμάτης, Χαρτοφύλης, Μιχαλόπουλος, Γαμπιεράκης, Κετσές, Τσαγγάρης, Οικονομίδης (35΄Νυστάζος), Παπουτσογιαννόπουλος, Νικήτας, Ιμεραλιλάϊ.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τύρελης, Αυγενικού, Χατζηπέτρος, Χατζημανώλης, Μαλλιάκας (18΄ Κωσταντινίδης Σμ.) , Καρπαθάκης, Δελαπόρτας (25΄Μαλλιάκας) , Επιφάνης, Χατζηκοσμάς, Σκυλλαράκης (18΄Καραγιάννης, Διακάκης)

Νικήτας Κουσκούσης mikriliga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου