powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΕΦΗΒΙΚΟ-ΜΟΛΙΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΙΚΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΥΚΟΛΟ


Την νίκη πήρε σήμερα το εφηβικό του Διαγόρα στο γήπεδο του καρακόνερου με αντίπαλο τον ΠΑΣ Ασκληπειού με σκορ 4-1.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Διαγόρα να μπαίνει χαλαρά στο γήπεδο, και να το πληρώνει νωρίς νωρίς,αφού βρέθηκε να μένει πίσω στο σκορ από πέναλτι που κέρδισε το Ασκληπιειό, και εκτέλεσε εύστοχα ο Πέθακας στο 4.
Αμέσως ο Διαγόρας αφυπνίστηκε και στο 7ο λεπτό έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία σε σουτ του Κουλούμπρη μέσα από την περιοχή, έπειτα από ωραία ενέργεια του Καραγιάννη.
Στο 9ο λεπτό ο Διαγόρας κέρδισε πέναλτι σε σπρώξιμο του Καρελλά μέσα στην περιοχή και εκέλεσε εύστοχα ο Λάππας γράφοντας το 1-1.
Τα πέναλτι δεν τελείωσαν εκεί, μια ο Καμμάς αφού πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και έδωσε την ευκαιρία στον Λάππα να κάνει το 2-1 στο 25, και εκείνος δεν αστόχησε.
3 λεπτά αργότερα ο Καμμάς δοκίμασε έξω από την περιοχή να σκοράρει, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 30  ο Κουλούμπρης έκανε μια κούρσα από αριστερά,πέρασε 2 αντιπάλους, και βρήκε με σέντρα αμαρκάριστο τον Καρελλά στην μικρή περιοχή, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να χριστεί σκόρερ τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κάνοντας το 3-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο στο 45 ο Διαγόρας έχασε διπλή μεγάλη ευκαιρία αφού το σουτ απο τα όρια της περιοχής του Καραγιάννη απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Καμμάς έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
Το τελικό 4-1 έκανε ο Γκρίζης στο 51 έπειτα απο ωραία ομαδική προσπάθεια που ξεκίνησε απο το κέντρο του γηπέδου.
Ο Κυπριώτης πέρασε κάθετα στον Καμμά,αυτός γύρισε αμέσως αριστερά στον Κουλούμπρη, ο οποίος πέρασε άλλη μια ασίστ, μισό γκολ, στον Γκρίζη που έγραψε το τελικό σκορ.
Στο 76ο λεπτό ο Διαγόρας είχε άλλη μια ευκαιρία να σκοράρει όταν  ο Μανταλιός πέρασε μιά καταπληκτική μπαλιά για τον Γκρίζη αλλά ο δεύτερος δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι έμεινε το 4-1
Στο 78 του αγώνα βγήκε αλλαγή αρχηγός του Διαγόρα Αντώνης Κυπριώτης στο τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της ομάδας,αφού μετακομίζει για το εξωτερικό, και δέχθηκε το παρατεταμένο χειροκρότημα όλων,και αγκαλιές από όλη την ομάδα του Διαγόρα σε μια συγκινησιακή ατμόσφαιρα, μια και μιλάμε για ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της ομάδας.
Πραγματικά θα μας λήψει και ο μικρός και ο πατέρας του ο Μιχάλης Κυπριώτης...
Για τον Διαγόρα ξεχώρισαν ο Κουλούμπρης που ήταν άλλη μια φορά ο μεγάλος κίνδυνος για τους αντιπάλους και έβγαλε 2 ασίστ μισά γκολ στους συμπαίκτες του,και ο Κυπριώτης που στο τελευταίο παιχνίδι του με την φανέλα του αγαπημένου του Διαγόρα ήταν άψογος,χωρίς να χάσει καμιά μονομαχία,πάντα πρώτος στις φάσεις έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια,έτσι μας αφήνει με τις καλύτερες εντυπώσεις και ελπίδες για το μέλλον του.
Ευχαριστώ την Μαρία για τις πολύ ωραίες φωτογραφίες της.
Έπαιξαν οι :Μπαριανάκης, Κυπριώτης, Αλάγιαλι, Κουρούνας, Τσιμπιδάκης, Λάππας, Καραγιάννης, Κουλούμπρης, Καμμάς, Καρελλάς.
Επίσης και οι: Γκρίζης, Τσίγκος, Μανταλιός, Τριανταφυλλίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου