powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΦΙΛΙΚΟ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ο Μιχάλης Τσιβρινής αποφάσισε με τους παίκτες του, να δώσουν φιλικά ενός ημιχρόνου –υπό τύπο τουρνουά – στο γήπεδο Κοσκινού, το απόγευμα της Παρασκευής (17:30). Έτσι, ο "γηραιός" θα αγωνιστεί ένα ημίχρονο με την ομάδα του Διγενή κι ένα με την ομάδα του Αγίου Ισιδώρου, ενώ λίγο αργότερα θα παίξουν μεταξύ τους ο Διγενής με τον Άγιο Ισίδωρο.

Στο μεταξύ, σημαντική στιγμή για την συνέχεια των προσπαθειών να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους ο Διαγόρας, είναι και αυτή της Πέμπτης, με την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η ΠΑΕ κατά της απόφασης κατάσχεσης του ΙΚΑ. Αν το θέμα αυτό δεν ξεκαθαρίσει, τότε δεν ξεκινάει να παίζει ξανά η ομάδα, αλλά ούτε και λύνονται τα θέματα του προπονητή και των μεταγραφών.

Μπελάς με Ταραχούλσκι!


Το τελευταίο χαστούκι οικονομικού χαρακτήρα για τη ροδίτικη ΠΑΕ, έρχεται από την ΦΙΦΑ κι από ένα ποδοσφαιριστή που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί της Ρόδου, αλλά και στην οικογένεια του Διαγόρα. Συγκεκριμένα, η παγκόσμια ομοσπονδία δικαίωσε τον Μπάρτος  Ταραχούλσκι και ο Διαγόρας πρέπει τώρα να πληρώσει 80.000 ευρώ! Τα προβλήματα καθημερινά μεγαλώνουν για την ομάδα και ακόμα κι αν δικαιωθεί από τον αθλητικό δικαστή και την ΕΕΑ, είναι άγνωστο μέχρι πότε θα αντέξει. Υπολογίζεται πως η συνολική "τρύπα" από τις προσφυγές, φτάνει στα 550.000 ευρώ...
mikriliga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου