powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΗΤΤΑ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ


Την ήττα γνώρισε το εφηβικό του Διαγόρα σήμερα με αντίπαλο τον Διγενή Κοσκινού με σκορ 1-2 στο γήπεδο του Καρακόνερου.
Η ομάδα του Γιώργου Μόσχου που στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να μην έχει την απόδοση που είχε γνώρισε μια ήττα που ίσως της στερήσει την πρωτοπορία μια και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Διγενή αλλά με παιχνίδι περισσότερο.
Όπως συμβαίνει λοιπόν στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα μπήκε νωθρά στο παιχνίδι αλλά  έχασε από νωρίς και την μάχη του κέντρου.
Χωρίς να γίνουν κάποιες ιδιαίτερες φάσεις ήταν εμφανές το πρόβλημα της κυκλοφορίας και ανάπτυξης της ομάδας με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μόσχος να προχωρήσει στο 20λεπτό σε διορθωτική κίνηση με σκοπό να βελτιωθεί η εικόνα της περνώντας στον αγώνα τον Τριανταφυλλίδη.
Σιγά σιγά χωρίς να πάρει όμως τον έλεγχο του αγώνα ο Διαγόρας άρχισε να βελτιώνετε και να προσπαθεί να ισορροπήσει.
Έτσι στο 27ο λεπτό ο Καμμάς πήρε την μπάλα από αριστερά,έκανε μία ωραία ενέργεια,πέρασε τον αντίπαλο του και σούταρε με την μπάλα να μην του κάνει το χατήρι χτυπώντας στο δοκάρι, στην επαναφορά όμως Κεφαλάκης πλάσαρε κάνοντας το 1-0.
Ο Διγενής όμως ανέβασε την απόδοση του πίεσε αρκετά μετά το γκολ και ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 36 με σουτ έξω από την περιοχή.
Αμέσως μετά από 2 λεπτά ο διαιτητής του αγώνα έκλεισε τα μάτια σε χέρι μέσα στην περιοχή του Διγενή που θα έδινε την δυνατότητα στην ομάδα να βρεθεί μπροστά το σκορ πριν το ημίχρονο παρά την μέτρια έως κακή εικόνα της.
Σαν να μην έφτανε αυτό στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους στο 7ο λεπτό ο Διγενής μπήκε μπροστά στο σκορ με άλλο ενα σουτ εκτός περιοχής που κρέμασε τον τερματοφύλακα.
Από εκεί και μετά ο Διαγόρας αφυπνίστηκε,έστω και αργά έκανε την προσπάθεια να ισοφαρίσει με σημαντικότερες φάσεις δυο τετ α τετ του Καμμά και Παυλίδη που δεν μπόρεσαν να πλασάρουν και σουτ του Καρελλά άουτ.
Αυτό βέβαια είχε ρίσκο διότι η ομάδα του Διγενή έβρισκε χώρους στην αντεπίθεση να τελειώσει το παιχνίδι αλλά δεν το κατόρθωσε παρά τις μεγάλες της ευκαιρίες.
Στην προσπάθεια για ισοφάριση εμπόδιο στάθηκε για άλλη μία φορά ο Διαιτητής του αγώνα, αφού σε δεύτερο και μάλιστα καταφανέστατο χέρι μέσα στην περιοχή του Διγενή, δεν έδωσε τίποτα, παρά και την υπόδειξη του επόπτη που ήταν κοντά στην φάση δίνοντας του νόημα να κατεβάσει την σημαία.
Είναι γεγονός πως η ομάδα του Διγενή έδειξε καλύτερη εικόνα από τον Διαγόρα,παίζοντας με περισσότερο πάθος τα πρώτα 60 λεπτά και δίκαια κέρδισε.
Αλλά ένα άλλο γεγονός είναι ότι επειδή είσαι σε κακή μέρα η σε κακή κατάσταση δεν σημαίνει οτι δεν δικαιούσαι σωστή διαιτησία,διότι αφού το σκορ ήταν στο γκολ στο δεύτερο τουλάχιστον χέρι έπρεπε να δώσει την εσχάτη των ποινών.
Δημιουργεί πράγματι απορίες αυτή η εμπάθεια των διαιτητών που έχουν με τον Διαγόρα σε αρκετά παιχνίδια.
Μιλάμε για εφηβικό πρωτάθλημα, αφήστε τα παιδιά να παίξουν καθαρά,δεν χρειάζεται να μπαίνουν από τώρα στο κλίμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Επαιξαν οι :Οικονόμου, Κουρούνας, Κουρούνας, Αλάγιαλι, Αυγενικός, Κιόσκου, Κυπριώτης, Λάππας, Κουλούμπρης, Κεφαλάκης, Καμμάς.
Έπαιξαν και οι: Τριανταφυλλίδης, Παυλίδης, Καρασάββας, Καρελλάς,Καζάντης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου