powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Παγκόσμια πρωτοτυπία σήμερα, νομίζω πως είναι η κατοχύρωση του ίδιου αγώνα παιδικού υπέρ του Διαγόρα με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρδου στο γήπεδο καρακόνερου δεύτερη συνεχόμενη φορά.
Σε παλιότερη ανάρτηση, που μπορείτε να διαβάσετε εδω ,είχαμε αναφερθεί στην κατοχύρωση του αγώνα με 3-0 λόγω μη προσέλευσης του αντιπάλου.
Από τον Ηρακλή Λάρδου όμως, παρόλο που είχε γίνει και φύλλο αγώνα και είχε χάσει το παιχνίδι, ζητήθηκε ο επαναορισμός του αγώνα.
Έτσι η πλευρά του Διαγόρα αν και είχε κάθε δικαίωμα να μην δεχθεί, συμφώνησε να γίνει το παιχνίδι για σήμερα στης 13.00.
Όμως για δεύτερη φορά κατέβηκε η αποστολή του Διαγόρα στο καρακόνερο άδικα.
Ο Ηρακλής Λάρδου πάλι δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο,χάνοντας δεύτερη φορά τον ίδιο αγώνα στα χαρτιά λόγω μη προσέλευσης στο γήπεδο.
Και για δεύτερη φορά δεν μπήκαν καν στον κόπο να ενημερώσουν ότι δεν έχουν σκοπό να προσέλθουν στο γήπεδο.
Έβαλαν σε διαδικασία δηλ. τον άνθρωπο του γηπέδου να ετοιμάσει το γήπεδο άδικα για δεύτερη φορά.
Έβαλαν στην διαδικασία διαιτητές και γιατρό να έρθει στο γήπεδο πάλι άδικα.
Το χειρότερο ο Διαγόρας έχει παιδιά που είναι από διάφορα χωριά όπως Μαριτσά και Αρχάγγελο τα οποία οι γονείς τους τα έφεραν δεύτερη φορά στο γήπεδο για τον συγκεκριμένο αγώνα.
Δεν ζούμε στο 1950 να μην υπάρχουν τηλέφωνα,έχει προβλήματα οργάνωσης η ομάδα της Λάρδου, αλλά τουλάχιστον ένας υπεύθυνος-ανεύθυνος θα μπορούσε να ειδοποιήσει, γιατί μην ξεχνάμε οτι μιλάμε για παιδικό πρωτάθλημα και μια συνεργασία θα έπρεπε να υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου