powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΜΕΛΚΑΣ;

Μια και συντηρούνται τα σενάρια για τον Ηλία Μέλκα ας πουμε δυο πράγματα γι αυτον.
Γεννήθηκε 7 /10/1989 στο Pogratec της Αλβανίας.Είναι 22 χρονών και έχει ύψος 1,88
Έχει μια συμμετοχή στην super league με τα χρώματα του Ηρακλή στον αγώνα με την Ξάνθη το οποίο έχασε ο Ηρακλής 4-1.(όχι ότι έχει σημασία αλλά το αναφέρουμε), από τον οποίο έφυγε ως ελεύθερος τον 1/2012 για την ομάδα Skenderbeu Korce Αλβανίας.Τελικά δεν έπαιξε ποτέ σε επίσημο παιχνίδι εκεί και είναι ελεύθερος.
Αξίζει να πούμε πως τα τέλη του 2008 που είχε εμφανιστεί ήταν από τους πολλά υποσχόμενους παίκτες νέων του Ηρακλή αλλά τα προβλήματα της ομάδας και η μικρή συμμετοχή του σε επίσημους αγώνες δείχνουν μια στάσιμη,αν όχι πτωτική τάση στην καριέρα του.Φυσικά έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης η κατάσταση στον Ηρακλή.
Συνοψίζοντας μιλάμε για έναν πολλά υποσχόμενο τερματοφύλακα, νεαρό και εξελίξιμο (22 χρονών για τερματοφύλακα είναι βρεφική ηλικία στην Ελλάδα) που λογικά θα ήταν μια πολύ καλή λύση για την ομάδα.Αν έρθει ελπίζουμε να βρει καλές συνθήκες να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και μέσα απο αυτό να κερδίσει τα μέγιστα ο Διαγόρας.

2 σχόλια:

  1. ξαφνικα ομως που βρικαν τα λεφτα και κανουν τοσες μεταγραφες εμεις δεν ειχαμε ουτε καν για να πληρωσουμε τους διαιτητες τωρα κανουμε 10 παιχτες μεταγραφη.


    μακαρι ομως να πανε ολα καλα και να συνεχεισουμε καλα στην football league.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενεργοποιήθηκε ο μεγαλομέτοχος διαβάσαμε για τα παλιά χρέη και η διοίκηση ξεκίνησε να λειτουργεί με άλλα δεδομένα.Γι αυτό η ομάδα πήρε ενημερώτητες και προχωράει σε μεταγραφές.Αν αυτά γίνονται χωρίς να υπάρχουν τα λεφτά για να βγει η χρονιά καήκαμε.Αλλά δεν μπορεί την πάτησαν μια φορά.Δεύτερη θα είναι έγλημα κατά της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή