powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤ-ΝΙΚΗ ΜΕΤ΄ ΕΜΠΟΔΙΩΝ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Γ.Σ.ΔΙΑΓΟΡΑ


Με θετικό πρόσημο στον βαθμολογικό πίνακα βρέθηκε και πάλι ο Διαγόρας μετά τη νίκη του επί του Ηρακλή με 72-65. Πλέον μετράει δώδεκα νίκες σε είκοσι τρεις αγωνιστικές και εκτός απροόπτου θα "σπάσει" την περσινή του επίδοση με δεκατρία ροζ φύλλα στο σύνολο.
Στη σημερινή (18/3) αναμέτρηση Διαγόρας και Ηρακλής μοιράστηκαν τις εντυπώσεις αφού ήλεγξαν από ένα ημίχρονο ο καθένας. Οι παίκτες του Γιάννη Τσακίρη ξεκίνησαν ορεξάτα και πήραν αμέσως προβάδισμα στο σκορ προσπαθώντας παράλληλα να χτίσουν διαφορά και να απαλλαγούν από το περιττό άγχος. Κι αυτό γιατί ήταν έντονη η επιθυμία για επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών μετά από τρεις σερί ήττες. Με τον Σταύρο Παρδακά να πετυχαίνει δεκαπέντε από τους δεκαεφτά πόντους του στο πρώτο ημίχρονο, ο Διαγόρας έφερε το ματς στα μέτρα του και δίκαια προηγήθηκε 45-31.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής έσφιξε την άμυνά του και περιόρισε τους "κυανέρυθρους" στους 8π. στο 3ο δεκάλεπτο. Η αντεπίθεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στην 4η περίοδο καθώς όχι μόνο μείωσαν αλλά πέρασαν και μπροστά στο σκορ με τρίποντο του Τσαλκιτζή (55-57).
Δημητρίου και Χρύσης σημείωσαν καθοριστικά καλάθια για τον Διαγόρα που ξέφυγε 66-60 και άντεξε μέχρι το τέλος στην πίεση του Ηρακλή.
Δεκάλεπτα: 25-17, 45-31(ημιχρ.), 53-47, 72-65
Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος - Αναγνώστου
Διαγόρας (Τσακίρης): Βογιατζής 9, Λαγουδάκης, Χρύσης 15, Σκορδάλης, Δημητρίου 9(1), Παρδακάς 17(1), Γκογκίδης 9(1), Γκαβανόπουλος 6, Κουνούπης 7.
Ηρακλής (Βατός): Κυριακού, Τσαλκιτζής 3(1), Κυρίτσης, Πεταλωτής 9(1), Τραϊανός 19(2), Καραγκιολίδης 15(2), Θεοδωράκος 10, Σιώπης 2, Νεοφυτίδης 7.
Ο Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο που γέμισε το κλειστό γυμναστήριο για άλλη μία φορά και στήριξε την ομάδα μέσα σε αθλητικό πλαίσιο με χειροκροτήματα και επευφημίες όταν οι αντίπαλοι προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου