powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Παιδικο-Συνεχίζει το αήττητο σερί ο Διαγόρας



Μπορεί να μην είχε την ίδια εντυπωσιακή απόδοση με τα προηγούμενα παιχνίδια του ο Διαγόρας, ωστόσο ήταν καλύτερος, έμεινε στο 1-1 εντός με τον δυνατό Αρη Αρχαγγέλου και συνεχίζει να είναι αήττητος, και πρώτος στο πρωτάθλημα με αρκετή διαφορά από τoν δεύτερο της βαθμολογίας. Ένα παιχνίδι το οποίο έγινε υπό αντίξοες συνθήκες, λόγω της κακοκαιρίας. Ο Σακελλάρης πέτυχε το γκολ για τον Διαγόρα, ενώ από πλευράς Αρη σκόραρε ο Χαρτερός.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Τετάρτη ο Διαγόρας υποδέχεται τη Σύμη στις 12:00, ενώ λίγες μέρες αργότερα την Κυριακή ο Διαγόρας ταξιδεύει στη Σύμη για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, κάτι το οποίο θα πραγματοποιήσει πρώτη φορά φέτος σύλλογος του νησιού μας.
Διαγόρας: Σαμολαδάς, Βισβίκης, Κούτσι, Κουρούνας ,Μαντάς, Κανάρης, Μιχαήλ, Κυπριώτης, Μαντικός, Μανωλάκης, Γκρίζης. Επαιξαν και οι Καλοπέτρης, Μπεκιάρης, Σακελλάρης.
Αρης Αρχαγγέλου: Γεροντής, Κουτσουμπάρης, Σακάι, Ποτήρης, Παρδαλός, Δημητριάδης, Παρδαλός, Μινόπουλος, Χαρτερός, Παρδαλός, Γλέρδο. Επαιξαν και οι Παπαοικονόμου, Φουτούλης, Δημητριάδης.
gnominews.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου