powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Εφηβικό-Ποιοτικό ποδοσφαιρο


Ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε το εφηβικό του Διαγόρα που επικράτησε με σκορ 1-3 του Ιαλυσού για την 10η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος.
Με το σφύριγμα της έναρξης ο Διαγόρας ξεκίνησε δυνατά και κυριάρχησε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου,πιέζοντας ασφυκτικά την ομάδα του Ιαλυσού που δεν έδειχνε ικανή να κρατήσει μπάλα.
Η μεγάλη πίεση του Διαγόρα καρποφόρησε όταν στο 25' ο Παυλίδης έκανε την κούρσα από αριστερά, πέρασε 3 αντιπάλους,γύρισε στον Μόσχο που πλάσαρε στην δεξιά γωνία κάνοντας το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου, αφού το απ ευθείας φάουλ του Μπάρδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ιάλυσου.
Στο δεύτερο ο Ιαλυσός εμφανίστηκε κάπως βελτιωμένος δείχνοντας στοιχεία καλής ομάδας χωρίς όμως να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα με εξαίρεση ένα πεντάλεπτο με συνεχόμενα φάουλ και κόρνερ που εξουδετέρωσε με ευκολία ο Σαμολαδάς.
Ο Διαγόρας όμως στην συνέχεια ανέβασε ξανά την απόδοση του βάζοντας μάλιστα και δεύτερο γκολ και συγκεκριμένα στο 60' έπειτα απο μια εξαιρετική ομαδική προσπάθεια με την μπάλα να περνάει από Τσίγκο,Κουλούμπρη,Παυλίδη,Τριανταφυλλίδη,Αυγενικό με τον τελευταίο να κάνει μία πολύ καλή σέντρα και τον Κουλούμπρη να πιάνει το σουτ στην κίνηση βάζοντας ένα εξαιρετικό γκολ.
Κάπου εκεί ο Διαγόρας χαλάρωσε με αποτέλεσμα να δεχθεί γκολ 2 λεπτά αργότερα σε αντεπίθεση του Ιάλυσου με τον Σαμολαδά να μην προλαβαίνει τον αντίπαλο αμυντικό που βγήκε μόνος απέναντι του και έκανε το 1-2.
Άμεση ήταν όμως η απάντηση του Διαγόρα που πριν προλάβουν να περάσουν 2 λεπτά έκανε το 1-3 με τον Κεφαλάκη να μοιράζει δεξιά στον Μόσχο που έκανε την εξαιρετική ατομική ενέργεια, και γύρισε την κατάλληλη στιγμή ξανά στον Κεφαλάκη που πλάσαρε εύκολα κάνοντας το τελικό 1-3.
Σε γενικές γραμμές πολύ καλό ποδόσφαιρο απο τον Διαγόρα με παιχνίδι και απο τα πλάγια και απο τον άξονα με φαντασία και θέαμα.
Για τον Διαγόρα έπαιξαν οι: Σαμολαδάς, Λάππας, Μπάρδης, Αυγενικός, Κουλούμπρης, Τσίγκος, Τριανταφυλλίδης, Παυλίδης, Καραγιάννης, Μόσχος, Καρελλάς.
Επαιξαν και οι: Κεφαλάκης, Μηχαι, Μαυρομμάτης, Τσιμπιδάκης,Γκρίζης

stefgas's ialissos-diagoras 1-3 u17 album on Photobucket

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου