powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Εφηβικο-Ε«χ»ασαν και οι δύο…


Μεγάλες δυσκολίες έκρυβε το παιχνίδι του εφηβικού πρωταθλήματος της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ομάδα του Διαγόρα και της  εξαιρετικής ομάδας του Φοίβου Κρεμαστής στο γήπεδο ΕΑΚ.
Το τελικό 1-1 δεν άφησε καμία από τις δύο ομάδες ευχαριστημένες που παρατάχθηκαν με μόνο σκοπό την νίκη,που αν ερχόταν θα έφερνε τον νικητή μόνο πρώτο στην βαθμολογία του εφηβικού πρωταθλήματος.
Αντί αυτού ο Διαγόρας παρέμεινε πρώτος αλλά με συγκάτοικο τον Διγενή Κοσκινού στους 14 βαθμούς και 1 βαθμό μόλις πίσω τον Φοίβο Κρεμαστής.
Η ομάδα του Φοίβου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κυριάρχησε στον χώρο του κέντρου, μην αφήνοντας περιθώρια στους παίκτες του Διαγόρα να οργανώσουν και να κάνουν το συνηθισμένο παιχνίδι κατοχής των προηγούμενων αγώνων,αλλά χωρίς και οι ίδιοι να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί.
Αυτή ήταν η εικόνα του παιχνιδιού για τα πρώτα 20 λεπτά που από εκεί και μετά ο Διαγόρας ανέβασε την απόδοση του και ισορρόπησε το παιχνίδι.
Παρά το γεγονός ότι όσο περνούσαν τα λεπτά η ομάδα βελτιωνόταν  ήρθε η φάση του 31' με την οποία ο Φοίβος άνοιξε το σκορ, με απ' ευθείς εκτέλεση φάουλ του Πεταυράκη και αφού η μπάλα βρήκε σε σώματα και άλλαξε πορεία αιφνιδιάζοντας τον Μπαριανάκη.
Το γκολ αφύπνισε για τα καλά τους παίκτες του Διαγόρα που κατάφεραν μετά απο 3 λεπτά να ισοφαρίσουν σε 1-1, όταν ο Καρελλάς λίγο πίσω από το κέντρο πέρασε αριστερά στον κενό χώρο στον Κουλούμπρη,  που έκανε το σπριντ και λίγο πριν την τελική γραμμή γύρισε στο σημείο του πέναλτι, οπου ερχόταν ο Καρελλάς σαν τρέιλερ και με σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μιχαήλ.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ο Διαγόρας μπήκε πολύ βελτιωμένος και η είσοδος του Αυγενικού στον αγώνα ανέβασε κι άλλο την απόδοση της ομάδας, που άρχισε να πιέζει τον Φοίβο που φαινόταν να είχε χάσει την φρεσκάδα του πρώτου ημιχρόνου.
Όμως στο 51ο λεπτό ήρθε η φάση που άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα, όταν ο Κεφαλάκης χτύπησε εκτός φάσης τον αντίπαλο του και δέχθηκε την απ'ευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τον Διαγόρα με 10 παίκτες σε ένα σημείο που φαινόταν ότι είχε πάρει τον έλεγχο του αγώνα.
Από εκείνο το σημείο και μετά ο Φοίβος πήρε ξανά την πρωτοβουλία και προσπάθησε να βάλει το γκολ που θα του έδινε την νίκη χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες.
Από την άλλη ο Διαγόρας αν και με 10 παίκτες ούτε αυτός δεν φαινόταν ικανοποιημένος με την ισοπαλία και βρέθηκε αρκετές φορές κοντά στο 2-1, που τελικά δεν ήρθε ποτέ παρά τις μεγάλες ευκαιρίες των Καρελλά, Αυγενικού και Γκρίζη σε ένα παιχνίδι που είχε γίνει ροντέο με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και να χάνονται μεγάλες ευκαιρίες.
Αρκετοί παίκτες του Διαγόρα δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα όμως κάποιοι πήγαν εξαιρετικά.Ο Λάππας με τον Μανδαλιό σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν άψογοι,ο Τσιμπιδάκης του δευτέρου ημιχρόνου και ο Αυγενικός που μπήκε σαν αλλαγή και έβαλε δύσκολα στους αντίπαλους αμυντικούς ακόμη και όταν ο Διαγόρας έπαιζε με 10 παίκτες ξεχώρισαν.
Για τον Διαγόρα έπαιξαν οι: Μπαριανάκης,Μανδαλιός, Παυλίδης, Τσιμπιδάκης, Λάππας, Τριανταφυλλίδης,Τσίγκος,Καραγιάννης, Κουλούμπρης, Καρελλάς, Κεφαλάκης.
Έπαιξαν και οι :Αυγενικός, Κανάρης, Γκρίζης, Σιδερής, Μόσχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου