powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Εφηβικό-Κυρίαρχος στο ντέρμπι


Ο Διαγόρας ήταν ο νικητής του μεγάλου ντέρμπι της έβδομης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ρόδο για το εφηβικό πρωτάθλημα με σκορ 0-2.
Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο ενωσιακό γήπεδο για να παρακολουθήσει έναν πολύ ωραίο αγώνα ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες γεμάτες ταλέντο.
Ο Διαγόρας σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος από την αντίστοιχη της Ρόδου και παρά το μουδιασμένο πρώτο πεντάλεπτο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και κυριάρχησε σε όλο το πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες βάζοντας 2 γκολ πριν το ημίχρονο.
Το σκορ άνοιξε στο 18 όταν ο Αυγενικός ανέβηκε από δεξιά και με σέντρα βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Κουλούμπρη που με σουτ έκανε το 0-1.
Το 0-2 ήρθε στο 31 όταν ο έπειτα από κόρνερ του Κουλούμπρη και σύγχυση μέσα στην περιοχή της Ρόδου, ο Λάππας με σουτ έκανε το 0-2 και αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας μπήκε πιο συντηρητικά, κρατώντας με ευκολία ανέπαφη την εστία του παρά τον αντίθετο άνεμο του δευτέρου μέρους, έλεγχε το παιχνίδι και προσπαθούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα τρίτο γκολ που τελικά δεν ήρθε ποτέ.
Πολύ καλή η εμφάνιση των μικρών που με την νίκη αυτή έμειναν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του εφηβικού πρωταθλήματος.
Για τον Διαγόρα έπαιξαν: Μπαριανάκης, Λάππας, Μπάρδης, Τσιμπιδάκης, Κουλούμπρης Τσίγκος, Τριανταφυλλίδης, Αυγενικός, Παυλίδης  Καραγιάννης ,Καρελλάς.
Επίσης οι: Μόσχος, Γκρίζης, Σιδερή

stefgas's rodos-diagoras 0-2 u17 2012 album on Photobucket

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου