powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Εφηβικό-Επιστροφή στις νίκες


Στις νίκες επέστρεψε το εφηβικό του Διαγόρα που δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει  με σκορ 0-6 του ΠΑΣ Ασκληπειού στο γήπεδο του Γενναδίου.
Το παιχνίδι στην ουσία ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Διαγόρα μια και η ομάδα του Ασκληπειού παρουσιάστηκε με πολλά προβλήματα, που κάνουν μεγάλες προσπάθειες οι άνθρωποι του ΠΑΣ να τα λύσουν, και να φτιάξουν μία καλύτερη ομάδα εφηβικού.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Διαγόρας είχε από την αρχή του αγώνα καθολική κατοχή μπάλας, χωρίς να αφήσει τον αντίπαλο να βγει από την περιοχή του,αλλά δεν κατάφερνε την υπεροχή αυτή να την μετουσιώσει σε γκολ.
Αυτό μέχρι το 18ο λεπτό του αγώνα όταν ο Τριανταφυλλίδης πέρασε μια κάθετη πάσα στον Αυγενικό ο οποίος σούταρε δυνατά νικώντας τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ κάνοντας το 0-1.
Στο 24ο λεπτό οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Αυγενικό σε δημιουργό να βρίσκει ωραία απο δεξιά τον Τριανταφυλλίδη και αυτός να πλασάρει στην απέναντι γωνία για το 0-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο στο 48ο λεπτό έπειτα από ωραίο άνοιγμα του Τσίγκου αριστερά και σέντρα του Αυγενικού ο Παυλίδης πίεσε και έπειτα από κόντρες μέσα στην περιοχή ο Καρελλάς δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το σουτ για το 0-3.
Στο 48ο λεπτό ο Καρελλάς μοίρασε σωστά στον Αυγενικό δεξιά και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι γράφοντας το 0-4.
Έτσι φτάσαμε στο 58ο λεπτό όταν ο Λάππας πέρασε κάθετα για τον Παυλίδη που γύρισε ωραία για τον Μαυρομάτη αλλά πριν φτάσει η μπάλα σε αυτόν ο Πέθακας στην προσπάθεια να αποσοβήσει το γκολ έστειλε ο ίδιος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 0-5.
Το σκορ έκλεισε στο 70' ο Λάππας όταν μπήκε το ωραιότερο γκολ της ημέρας.
Στην αρχή ο Αυγενικός βρήκε με τακουνάκι τον Λάππα αριστερά,που πέρασε τον αντίπαλο του,έκανε το ένα-δύο με τον Γκρίζη,μπήκε στην περιοχή και αφού απέφυγε ακόμη έναν αντίπαλο πλάσαρε για το 0-6.
Όλη η ομάδα του Διαγόρα πήγε καλά αλλά εξαιρετικά καλός ήταν ο Αυγενικός που έκανε τα πάντα και συμμετείχε σχεδόν σε όλα τα γκολ της ομάδας,άλλοτε δημιουργώντας και άλλοτε σκοράροντας.
Για τον Διαγόρα έπαιξαν: Μπαριανάκης, Μανδαλιός, Σιδερής, Κουλούμπρης, Τσιμπιδάκης, Τσίγκος, Τριανταφυλλίδης, Παυλίδης, Γκρίζης,Αυγενικός, Καρελλάς.
Επίσης και οι: Λάππας, Μαυρμάτης, Ρούφας, Κανάρης, Βισβίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου