powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ...

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (24/4) την απόφασή της να ισχύσει κανονικά η ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της ομάδας της Ρόδου από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
«Η Επιτροπή απέρριψε την αίτηση της Π.Α.Ε Διαγόρας για ανάκληση της από 16-02-2012 απόφασης της για ανάκληση του πιστοποιητικού της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της ομάδας της Ρόδου» ήταν η επίσημη ανακοίνωση της ΕΕΑ». Υπενθυμίζεται ότι οι Ροδίτες δεν κατάφεραν να βρουν τα απαιτούμενα χρήματα για να καλύψουν την εγγυητική επιστολή, η οποία ούτως ή άλλως ήταν σε κατάπτωση.
Την Πέμπτη (26/04) η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος θα συνεδριάσει, ώστε να αποφασίσει αν ο Διαγόρας αποβληθεί ή αν θα μηδενιστεί... Εννοείται τα παιχνίδια που εκκρεμούσαν θα τα πάρουν οι αντίπαλοι με σκορ 3-0 α.α.

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Σε περίπτωση που μια ομάδα δεν μετέχει στο πρωτάθλημα, λόγω μη ορισμού των αγώνων της από τη διοργανώτρια αρχή, μετά από αποφάσεις του Τακτικού Διοικητικού Δικαστηρίου, για ανεξόφλητες οφειλές, η ομάδα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα σύμφωνα με το άρθρο 8 του ΚΑΠ.
Ομάδα που μετέχει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και δεν κατέρχεται να αγωνιστεί, μετά από τελεσίδικη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής ή από απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου, σε τρεις συνολικά αγώνες της ίδια αγωνιστικής περιόδου, θεωρείται ότι αποχώρησε με τη θέληση της, δεν μπορεί να επανέλθει στο πρωτάθλημα αυτό και υποβιβάζεται στην αμέσως επόμενη κατώτερη κατηγορία καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα με αρνητική βαθμολογία μείον έξι (-6) βαθμών.
Ως μην κάθοδος σε αγώνα θεωρείται, πέραν των αναφερόμενων στην παράγραφο 2 του άρθρου 17 του ΚΑΠ του παρόντος περιπτώσεων και κάθε άλλη περίπτωση που ένας αγώνας δεν τελείται από υπαιτιότητα μιας ομάδας.
Flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου