powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΕΦΗΒΙΚΟ-ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ


Άλλη μια νίκη πρόσθεσε το εφηβικό του Διαγόρα σήμερα κερδίζοντας 4-1 την ομάδα του Ερμή Καλλιθιών και συνεχίζει την προσπάθεια για τον τίτλο.
Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα παιχνίδι που κρατούσε αμείωτο το ενδιαφέρον σχεδόν μέχρι το 30' του δευτέρου ημιχρόνου όταν και ο Διαγόρας καθάρισε οριστικά την υπόθεση νίκη.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Διαγόρας μπήκε με διάθεση να δείξει ότι θα είναι το αφεντικό του αγώνα,κάτι που κατάφερε απόλυτα, αφού σφυροκοπούσε την άμυνα του Ερμή, και δεν τον άφηνε να πάρει ανάσα απο την αφόρητη πίεση.
Στο 20' του αγώνα λοιπόν ο Καμμάς ελίχθηκε έξω από την περιοχή μοίρασε σωστά στον Κεφαλάκη δεξιά ο οποίος την  προώθησε λίγα μέτρα και με δυνατό σουτ τίναξε τα δίχτυα του Ερμή κάνοντας το 1-0.
Από εκεί και πέρα η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε ελάχιστα με τον Διαγόρα,η αλήθεια λίγο πιο χαλαρά, να προσπαθεί να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ,χωρίς όμως επιτυχία.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας μπήκε με τον ίδιο ρυθμό, αλλά μια αντεπίθεση από τον Ερμή ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα του παιχνιδιού, έστω και για λίγα λεπτά,μια και με πλασέ έκανε το 1-1 στο 6' του δευτέρου μέρους.
Ο Διαγόρας για 10 λεπτά έχασε την αυτοσυγκέντρωση του και παραλίγο να το πληρώσει σε άλλη μια αντεπίθεση του Ερμή αλλά ο Οικονόμου δήλωσε παρών στο τετ-α-τετ.
Απο εκεί και πέρα ο Διαγόρας ανέβασε αμέσως στροφές και ευτύχισε στο 20' να ξαναπάρει προβάδισμα.
Ο Κεφαλάκης έκανε την προώθηση από δεξιά,μπήκε στην περιοχή και με ένα αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στην απέναντι γωνία κάνοντας το 2-1.
Ο Κεφαλάκης όμως δεν είχε πει ακόμη την τελευταία του λέξη.
Έτσι 7 λεπτά αργότερα,και αφού ο Κουλουμπρής έκλεψε από αριστερά μπήκε στην περιοχή και γύρισε συρτά την μπάλα  στον Κεφαλάκη, εκείνος εύκολα πλάσαρε σε σχεδόν κενό τέρμα γράφοντας το 3-1 με χατ τρικ.
Το τελικό σκορ 4-1 διαμόρφωσε ο Λάππας με πέναλτι στο 31' της επανάληψης.
Αρκετά καλή εικόνα του Διαγόρα, αλλά ιδιαίτερα καλή απόδοση είχε ο Κεφαλάκης (τι άλλο παραπάνω θα μπορούσε να κάνει αλλωστε;),Μανταλιός που ήταν κυρίαρχος σε όλες τις μονομαχίες
και ο πάντα επικίνδυνος Κουλούμπρης που έκανε πολύ δουλεια.
Για τον Διαγόρα έπαιξαν οι: Οικονόμου, Κιόσκου, Μανταλιός, Τσιμπιδάκης, Καρασάββας Γ., Κουρούνας, Λάππας, Καρασάββας Μ, Κουλούμπρης, Καμμάς, Κεφαλάκης.
Έπαιξαν επίσης οι:Αλάγιαλι, Αυγενικός, Γκρίζης, Μπαριανάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου