powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΕΦΗΒΙΚΟ-ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ


Ραντεβού με την ατυχία της είχε η ομάδα του εφηβικού του Διαγόρα στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο το ΕΝΑ Αφάντου.
Το ευτύχημα όμως είναι ότι τελικά δεν το πλήρωσε, και συνεχίζει να κυνηγάει το πρωτάθλημα,  αφού κατάφερε να επικρατήσει με το φτωχό 0-1, παρά τις αμέτρητες ευκαιρίες που έχασε για να σκοράρει και να έχει μια εύκολη επικράτηση.
Στο πρώτο ημίχρονο οι κλασσικές ευκαιρίες διαδέχονταν η μια την άλλη με αποκορύφωμα τα 2 δοκάρια του Καρελλά στο 10' και στο 15' με ισάριθμες κεφαλιές.
Όσο περνούσε η ώρα, τόσο ο Διαγόρας πίεζε,αλλά οι κακές επιλογές στα τελειώματα των φάσεων έφεραν και το άγχος που δυσκόλευε ακόμη περισσότερο την κατάσταση μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΕΝΑ μπήκε αρκετά πιο καλά απο το πρώτο ημίχρονο και ισορρόπησε τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι χωρίς ωστόσο να γίνει ποτέ απειλητική.
Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά της επανάληψης, ο Διαγόρας ανέβασε στροφές ξανά, και έγινε ο απόλυτος κυρίαρχος ασκώντας μεγάλη πίεση στην άμυνα του ΕΝΑ.
Τελικά ο γόρδιος δεσμός λύθηκε στο 60', όταν ο Τριανταφυλλίδης πήρε την μπάλα από αριστερά, έκανε μια ωραία ενέργεια στα όρια της περιοχής,έκανε την σέντρα στην μικρή περιοχή και ο Καρελλάς δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά (τρίτη και φαρμακερή) να γράψει το 0-1, λυτρώνοντας την ομάδα του Διαγόρα, αφού ήταν ορατή πια μέχρι εκείνη την στιγμή, η πιθανότητα έκπληξης,και απώλειας του τρίποντου, που θα μείωνε αρκετά τις πιθανότητες για το πρωτάθλημα.
Για τον Διαγόρα έπαιξαν οι: Οικονόμου, Αλάγιαλι, Καρασάββας Γ, Κιόσκου, Κουρούνας, Λάππας, Τριανταφυλλίδης, Κουλούμπρης, Καραγιάννης, Καμμάς, Καρελλάς.
Έπαιξαν και οι: Καρασάββας Μ, Γκρίζης, Κυπριώτης.
Δεν θα ασχοληθώ με κάποιους υποτίθεται φίλαθλους που προσπαθούν να βγάλουν τα απωθημένα τους, ακόμη και σε ένα παιδικό αγώνα, μια και 2-3 μεμονωμένοι (και δυστυχώς μεγάλοι άνθρωποι) είναι λάθος να χαλάνε την εικόνα φιλοξενίας ενός γνωστού για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο χωριού.
Αλλά όχι <<κάποιοι>> να τα βάζουν και με τον προπονητή του Διαγόρα επειδή διαμαρτυρήθηκε για τις παρατυπίες των ανθρώπων του ΕΝΑ για αντικανονικές συμμετοχές ποδοσφαιριστών.
Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό πριν τραυματιστεί κανένα μικρό παιδί που θα κληθεί να αντιμετωπίσει αντίπαλο που έχει τελειώσει την στρατιωτική του θητεία....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου