powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΟΛΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ



Μπαίνει σε εβδομάδα εξελίξεων η ομάδα του Διαγόρα και στη διάρκειά της, θα εξαρτηθεί τελικά, αν θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά η ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League ή θα αποτελέσει παρελθόν από αυτό λόγω των γνωστών εξελίξεων. Για να στηριχθεί η προσπάθεια των «μικρών» του "γηραιού", αλλά και για να μην χάσει ο σύλλογος την αξιοπιστία του, πρέπει να λύσει ένα και μοναδικό πρόβλημα για να δρομολογηθούν όλες οι άλλες εξελίξεις στην ομάδα: Πρέπει μέχρι την το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης 7 Μαρτίου, να έχει κατατεθεί σε Football League και ΕΕΑ η εγγυητική επιστολή, ύψους 35 χιλιάδων ευρώ. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν αρχίσει και κινούνται οι πάντες στον Διαγόρα, αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα καθώς το ταμείο είναι μείον αφενός και αφ ετέρου, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη αυτή την περίοδο στην χώρα μας, για να μπορέσει κάποιος επιχειρηματίας ή παράγοντας, να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια.
Παράλληλα πρέπει να γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί και η φορολογική ενημερότητα, την οποία δεν έχει πάρει ακόμα ο Διαγόρας. Αν αποκτηθεί έγκαιρα, θα μπορέσει η ΠΑΕ να πάρει από την ΕΠΟ τα δελτία των νεοαποκτηθέντων –όσων τουλάχιστον μένουν στη Ρόδο- γιατί από ότι μπορεί να αντιληφθεί κανείς, με αυτή την κατάσταση έχουν ξεκινήσει οι «διαρροές».
Η εγγυητική δίνει... χρήματα!
Η εγγυητική είναι το «κλειδί» στην συνέχεια της πορείας του Διαγόρα. Αν κατατεθεί, ο "γηραιός" ανακτά και πάλι το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα και με μια τέτοια κίνηση μπορεί παράλληλα να πετύχει την συνέχιση του ορισμού των αγώνων του από την Football League, την εκταμίευση των όποιων χρημάτων από την επιχορήγηση που θα βγάλει η διοργανώτρια από την συμφωνία με τον ΟΠΑΠ, την επιχορήγηση του OTE TV και θα μπορέσει, τέλος, να κάνει τις όποιες ρυθμίσεις με τους νομικούς των παικτών, που έχουν κερδίσει προσφυγές από τον Διαγόρα.
Η αλήθεια είναι πώς «τρέχουν» λίγοι, καθώς ακόμα και οι παλιοί παράγοντες, με τον Μανώλη Γλυνό,Μέντος, Τσιγάρος, εκφράζουν πολλές αμφιβολίες για το μέλλον της ΠΑΕ κι έχουν «παγώσει» το ενδιαφέρον τους. Κι όλα αυτά σε μια στιγμή που, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το Υπουργείο Ανάπτυξης ζητάει το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης της 31ης Δεκεμβρίου (!!!). Δεν είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν ακόμα στην σωτηρία της ομάδας. Κάποια στιγμή όμως, πρέπει πολλά πράγματα Διοικητικά αλλά και οικονομικά να μπουν στην θέση τους… Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Σταθόπουλος θα είναι παρών στις 8 Μαρτίου και στο πειθαρχικό όργανο αλλά και στην ΕΕΑ.
Προπονητής και επιστροφές
Βέβαια, ο Δημήτρης Μαγκαφίνης μπορεί να έφυγε και να ανέλαβε ο Μιχάλης Τσιβρινής, αλλά όπως ανακοινώθηκε σχετικά, ο Διαγόρας ψάχνει και πάλι για προπονητή! Αν έρθει ξανά καινούριος, κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η στάση του «στρατιώτη» Μιχάλη Τσιβρινή. Όπως έγινε γνωστό πάντως, αποκλείστηκε η περίπτωση επανεξέτασης του θέματος πρόσληψης του <strong>Ηλία Φυντάνη. Από αγωνιστικής πλευράς, οι διοικούντες κι ο υπηρεσιακός προπονητής πήραν την διαβεβαίωση από τους Κοτσαρή, Ματεντζίδη και Καραχάλιο πώς θα επιστρέψουν στην ομάδα τη Δευτέρα.
ΠΗΓΗ mikriliga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου