powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ


Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα του εφηβικού του Διαγόρα, μετά το κακό αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής,επικρατώντας του Αέρα στα Αφάντου με σκορ 0-3.
Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού η ομάδα του Γιώργου Μόσχου φαινόταν λίγο μουδιασμένη και δυσκολευόταν να κάνει το γνωστό της παιχνίδι υπεροχής και κατοχής της μπάλας.
Όσο περνούσε η ώρα η κατάσταση βελτιωνόταν, με αποτέλεσμα να αρχίσει να πιέζει αρκετά την ομάδα του Αέρα και ιδιαίτερα μετά το 20 ,με πρωτεργάτη τον Λάππα άρχισε να πιέζει πολύ ψηλά κερδίζοντας αρκετά ευκολότερα την μπάλα.
Έτσι φτάσαμε στο 32',σε μία φάση όπου στην αρχή ο Αυγενικός και στην συνέχεια ο Καραγιάννης, κέρδισαν 2 συνεχόμενες κόντρες,η μπάλα έφτασε στον Κεφαλάκη ο οποίος την έστρωσε στα όρια της περιοχής και με ένα ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ γράφοντας το 0-1.
Από εκεί και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Διαγόρας δεν δυσκολευόταν να ελέγχει το παιχνίδι και έτσι πήγαμε με το 0-1 στο ημίχρονο.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Αέρα μπήκε αρκετά βελτιωμένη με αποτέλεσμα να δυσκολέψει το έργο του Διαγόρα.Το παιχνίδι ισορρόπησε και η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο περιοχές και μετά το 10' του δευτέρου μέρους ο Αέρας είχε πάρει την υπεροχή σε μια ύστατη προσπάθεια να ισοφαρίσει,κερδίζοντας αρκετές μάχες,φάουλ και κόρνερ που σήμαναν συναγερμό στην άμυνα του Διαγόρα.
Σε εκείνο το σημείο η τετράδα της άμυνας του Διαγόρα στάθηκε στο ύψος της και δεν άφησε τους αντιπάλους να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί,βγάζοντας και καλά την ομάδα στην αντεπίθεση.
Σε μια από αυτές στο 60' ο Διαγόρας κέρδισε φάουλ ανάμεσα στο κέντρο και στην μεγάλη περιοχή του Αέρα.
Η περιοχή του Αέρα γέμισε με επιθετικούς και αμυνόμενους και ενώ περίμεναν το γέμισμα ή το μακρινό σουτ ο Λάππας μοίρασε έξυπνα την μπάλα δεξιά στον Τριανταφυλλίδη, εκείνος έκανε λίγα βήματα και σούταρε έξω απο την περιοχή γράφοντας το 0-2 με εντυπωσιακο τροπο.
Κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.
Ο Διαγόρας είχε καθαρίσει την υπόθεση νίκη,και έκανε το παιχνίδι του και ο Αέρας δεν είχε κουράγιο και ψυχολογία να ανατρέψει την κατάσταση.
Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης όταν ο Γκρίζης έδωσε μια ωραία ασίστ στον Παυλίδη ο οποίος πλάσαρε στην αριστερή γωνία παρά την πίεση που δεχόταν.
Η ομάδα του Διαγόρα σε γενικές γραμμές πήγε καλά αλλά πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Λάππας με πολύ δουλειά στο κέντρο και ο Αλάγιαλι που ήταν πολύ αξιόπιστος αμυντικά. (και όλη η άμυνα στα λεπτά της πίεσης)
Έπαιξαν οι: Οικονόμου, Κουρούνας, Αλάγιαλι. Κουρούνας, Τσιμπιδάκης, Λάππας, Τριανταφυλλίδης, Καζάντης, Αυγενικος, Καραγιάννης, Κεφαλάκης.
Επίσης οι: Καμμάς, Κουλούμπρης, Καρασάββας Γ., Κυπριώτης, Παυλίδης, Καρασάββας Μ., Γκρίζης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου