powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Εφηβικό-Βαριά ήττα



Βαριά ήττα γνώρισε το εφηβικό του Διαγόρα στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του εφηβικού πρωταθλήματος από τον Φοίβο στην Κρεμαστή με σκορ 3-0.
Το τελικό σκορ σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού, μια και σε ένα παιχνίδι που ο Διαγόρας δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και έδειχνε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, δέχθηκε 3 γκολ από ισάριθμες στημένες φάσεις του Φοίβου στο πρώτο ημίχρονο.
Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο με τον Διαγόρα να συνεχίζει να έχει την μπάλα και να επιτίθεται,  αλλά να μην καταφέρνει να αλλάξει το τελικό σκορ και τον Φοίβο από την άλλη να μην καταφέρνει να κάνει κάτι ιδιαίτερο στην αντεπίθεση.
Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε στην αδράνεια της άμυνας του Διαγόρα στις στημένες φάσεις που κέρδισε ο Φοίβος και στην αναποτελεσματικότητα των παικτών στην τελική ενέργεια.
Ίσως να δικαιούται ο Διαγόρας να τα βάζει και με την τύχη του, αλλά μην ξεχνάμε η τύχη βοηθάει τους δυνατούς.
Για τον Διαγόρα έπαιξαν οι: Μιτζιρίκης, Μανδαλιός, Μπάρδης, Αυγενικός, Κουλούμπρης, Τσίγκος, Τριανταφυλλίδης, Παυλίδης, Καραγιάννης, Γκρίζης, Καρελλάς.
Έπαιξαν και οι : Μπαριανάκης, Μηχάι, Μόσχος, Κεφαλάκης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου