powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Τεταρτη 25\1 γινετε ο αγωνας της ομαδας μας για την εμβολιμη αγωνιστικη της football league.
Στις 15.00 το μεσημερι Ο Διαγορας αντιμετωπιζει την ομαδα της Αναγεννησης Γιαννιτσων στο σταδιο του Διαγορα.
Οπως καταλαβαινετε η παρουσια του κοσμου ειναι πολυ σημαντικη.Πρεπει να στηριξουμε αυτα τα παιδια και να τους δωσουμε ωθηση για την συνεχεια.Τιποτα δεν τελειωσε εφοσον η ομαδα αναπνεει ακομη.
Αυτο που δυστηχως βλεπουμε ειναι οτι εχει χτυπηθει ιδιαιτερα το ηθικο των παικτων μας.Μην ξεχναμε οτι προκειτε για απειρα παιδια με λεπτες ισορροπιες στον ψυχολογικο τομεα.
Οπως ευκολα απογοητευονται ετσι ευκολα πιστευω μπορουν να ανεβουν και να δειξουν τις πραγματικες τους δυνατοτητες.Πρεπει να δωσουμε το παρον στο γηπεδο και να βοηθησουμε τα παιδια να τα δωσουν ολα για την φανελα.
Ελατε να χειροκροτησετε τα ροδιτακια.Να τα βοηθησετε να βγαλουν το ταλεντο τους,το παθος τους,και να διεκδικησουν την νικη που θα δωσει αερα στην ομαδα.Να δειξουν σε ολη την ποδοσφαιρικη Ελλαδα οτι ο Διαγορας ειναι παρον και θα παλευει σε ολα τα παιχνιδια για την νικη.Και σε οσα παιχνιδια χανει οτι πουλαει πολυ ακριβα το τομαρι του.
Ας το παρουμε αποφαση πρεπει επιτελους το Σταδιο Διαγορας πρεπει να γινει εδρα.Βοηθηστε οσοι μπορειτε την θυρα 6 που ειναι παντα στο γηπεδο.Μην ξεχνατε οτι οταν παιζουμε στην εδρα μας δεν μιλαμε πλεον για 11 εναντιων 11.Μπαινει στο γηπεδο ο δωδεκατος παικτης της ομαδας.Ο παικτης που δινει στους υπολοιπους 11 ταχυτητα,τεχνικη,παθος,ψυχολογια,δυναμη,αποφασιστικοτητα,καθαρη σκεψη...
Αν τα εχουμε αυτα αυριο θα μιλαμε για την πρωτη νικη του Διαγορα με τα 11\11 των παικτων μας να ειναι απο το νησι της ροδου στα πλαισια της football league.....
Οσοι πιστευετε σε αυτα τα παιδια δωστε λοιπον το παρον και το χειροκροτημα σας στο γηπεδο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου