powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Nέα τμήματα στο Διαγόρα


Ο Ιστορικός Σύλλογος Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ σε μια ολοκληρωμένη προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος του βόλεϊ, δημιουργεί νηπιακά τμήματα, γνωστά και ως Mini ή Balloonβόλεϊ, τα οποία ακολουθούνται από τμήματα ακαδημιών και αγωνιστικών τμημάτων, έτσι ώστε το παιδί να μπορεί να έχει μια ολοκληρωμένη πορεία στον χώρο αυτό του αθλητισμού.
Το MINI ή BALLONβόλεϊ απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και νηπιακής ηλικίας και είναι μια ιδιαίτερη προσέγγιση στον συναρπαστικό κόσμο του βόλεϊ.
Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια ατομικά και ομαδικά προάγει την κινητικότητα, την ευελιξία, την οξύτητα του μυαλού, καθώς επίσης και τις γενικές δεξιότητες που μπορεί να αναπτύξει ένα παιδί στην πρώιμη αυτή ηλικία.
Με την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή σε ένα ευχάριστο και ασφαλή χώρο, δίνεται η δυνατότητα σε λιλιπούτιους αθλητές να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους, να έρθουν σε επαφή με το ευγενές αυτό άθλημα το οποίο από τη φύση του δεν επιτρέπει την σωματική επαφή βελτιώνει τη φυσική κατάσταση του παιδιού και την επαφή του με την μπάλα-μπαλόνι, στοιχείο το οποίο θα το καταστήσει πιο έμπειρο σε όποιο άθλημα και να ακολουθήσει στο μέλλον, αφού σχεδόν όλα τα ομαδικά αθλήματα απαιτούν επαφή με την μπάλα.
Τα παιδιά που δεν μπορούν να βρουν αθλητικό καταφύγιο αλλού λόγο του νεαρού της ηλικίας τους, μέσα από αθλητικές δραστηριότητες ενός 45λεπτου μαθήματος, έρχονται σε επαφή με κανονισμούς και στοιχεία τέτοια που θα τα βοηθήσουν όχι μόνο στα αμέσως επόμενα βήματά τους, αλλά και σε όλη τη σχολικά και έπειτα ζωή τους.
Τα πλεονεκτήματα δεν σταματάνε εδώ. Στην προσπάθεια μας να διατηρήσουμε έντονο το ενδιαφέρον των παιδιών, τα τμήματά μας δραστηριοποιούνται και το καλοκαίρι με τη μορφή Beach Volley και BalloonBeachvolley στο αθλητικό κέντρο «Καλλιπάτειρα», πράγμα που ενδυναμώνει την αφοσίωση των παιδιών στον αθλητισμό, αφού δεν διακόπτουν για μεγάλο χρονικό διάστημα όπως συμβαίνει με τα περισσότερα αθλήματα.
-Πληροφορίες δίνονται από την υπεύθυνη Γυμνάστρια Αγάθη Μπόνη, στο τηλ. 69 47 38 7111.
Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη και ώρα 16,00 – 17,00,στο κλειστό γήπεδο του Διαγόρα.
gnominews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου