powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Συνέχισε με νίκη το παιδικό του Διαγόρα


Με νίκη για άλλη μια αγωνιστική συνέχισε το παιδικό τμήμα του Διαγόρα αφού επικράτησε με σκορ 5-0 της ομάδας του Αγ.Ισιδώρου στο γήπεδο Ε.Α.Κ.
Από το ξεκίνημα του αγώνα το συγκρότημα του Λευτέρη Μαυρουδή είχε τον έλεγχο του αγώνα και δεν δυσκολεύτηκε μόλις στο 5ο λεπτό να ανοίξει το σκορ όταν ο Μαντικός βρήκε μέσα στην περιοχή τον Μηχάι ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Ο Διαγόρας συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφερε με σουτ του Μαντικού στο 24ο λεπτό να διπλασιάσει τα τέρματα του κάνοντας το 2-0.
Δεν πρόλαβε να περάσει ένα λεπτό και ο Μαντικός ανέβηκε από αριστερά,πέρασε μια προωθημένη μπαλιά στα όρια της περιοχής στον Βισβίκη που με σουτ στην κίνηση έκανε το 3-0.
Τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 29 ο Μηχάι ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 4-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Το σκορ έκλεισε με εξαιρετικό σουτ του Πλαστρούγγη στο 51ο λεπτό του αγώνα που δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Για τον Διαγόρα έπαιξαν οι: Σαμολαδάς, Κουρούνας, Καλοπετρής, Μαντάρ, Κανάρης, Μηχάι, Μανωλάκης, Μαντικός,Βισβίκης,Κυπριώτης.
Έπαιξαν και οι: Πλαστρούγγης, Μάργαρης, Αναστασάς, Κόρλος, Μαννάκης Μπεκίαρης,Τσίγκος,Μίσσος,Μυρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου