powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ


Μοιρασμένες εξακολουθούν να είναι οι πιθανότητες για την παρουσία ή όχι του Διαγόρα στο περιφερειακό πρωτάθλημα, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα, από τη διοίκηση της ομάδας, μετά την... ''απόσυρση'' της τετραμελούς διοικούσας επιτροπής. Η πιο σημαντική παράμετρος για να μπορέσει να κατέβει η ομάδα, είναι να βρεθεί το κατάλληλο σε αριθμό ρόστερ, έτσι ώστε ο προπονητής να έχει αρκετές λύσεις στα χέρια του. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά χθες οι «κυανέρυθροι» βρήκαν τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να παραμείνουν στην ομάδα και να τη βοηθήσουν, εφόσον συμμετάσχει στη Δ’ Εθνική. Πρόκειται για τον Απόστολη Χατζημανώλη, τον Χαρτοφύλλη Κενενούνη και το Βασίλη Παπασταμάτη.
Ο πρώτος είναι 20 ετών, παίζει στην άμυνα και στο κέντρο, ήταν επαγγελματίας και είχε ορισμένες συμμετοχές με την «κυανέρυθρη» φανέλα. Ο Κενενούνης είναι 20 ετών και υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στο Καστελλόριζο, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να έρθει με μετάθεσή στη Ρόδο. Παίζει στην άμυνα και είχε επίσης συμμετοχές στη Football League. Όσον αφορά στον Παπασταμάτη, είναι 17 ετών, αγωνίζεται στο κέντρο και φορούσε τη φανέλα της ομάδας των Νέων.
ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΣΙΒΡΙΝΗ
Εφόσον ο Γ.Σ. Διαγόρας αποφασίσει να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα, το κλίμα για την παραμονή του Μιχάλη Τσιβρινή φαίνεται ότι είναι θετικό. Ο Ροδίτης προπονητής τράβηξε και πέρσι όλο το «μαρτύριο» και δείχνει διατεθειμένος να βοηθήσει τους «κυανέρυθρους», αρκεί φυσικά να υπάρχουν οι προϋποθέσεις και η ομάδα να είναι ανταγωνιστική στη Δ’ Εθνική. Βέβαια αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα είναι το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και στη συνέχεια να δηλώσει συμμετοχή στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Οι φίλοι του Διαγόρα θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή, μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο και να αποφασιστεί αν η ομάδα έχει τις δυνατότητες να παίξει στη Δ’ Εθνική.
12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου