powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Τσίρκοβιτς:Τιμή μου να υπηρετήσω τον Διαγόρα


Την πρώτη εικόνα των «κυανέρυθρων» αποκόμισε προχθές, ο νέος προπονητής της ομάδας του Διαγόρα, Μιόντραγκ Τσίρκοβιτς. Ήρθε το πρωί και στις 15.00 παρακολούθησε από τα επίσημα του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας, την προπόνηση.

Την επίβλεψη είχαν φυσικά ο εν υπηρεσία ευρισκόμενος για μια ακόμα φορά Γιώργος Μόσχου και ο γυμναστής, Παναγιώτης Τσιάμης.

Ο Μιόντραγκ Τσίρκοβιτς συνοδευόταν από τον υπεύθυνο της επιτροπής ποδοσφαίρου, Μιχάλη Μέντο, τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Μέντο Ζωάννου, την κ. Ελένη Δοξοπούλου και τους κ.κ. Βασίλη Φραγκεσκάκη και Πέτρο Πετρίδη. Παρακολούθησε με μεγάλη προσοχή την προπόνηση, αλλά έδειξε και αποφασισμένος να πετύχει, γνωρίζοντας παράλληλα που ήρθε, αλλά και τι κατάσταση θα αντιμετωπίσει. Στις λίγες κουβέντες που αρκέσθηκε να πει δήλωσε:

«Δεν κρατώ κανένα μαγικό ραβδί που σημαίνει πώς δεν μεταμορφώνεται κάτι από την μια στιγμή στην άλλη. Είναι τιμή μου που ήρθα να υπηρετήσω τον Διαγόρα, δεχόμενος την πρόσκληση της Διοίκησης. Θα κάνω ότι μπορώ με την συμπαράσταση όλων για να δημιουργήσουμε κάτι καλό»

Ο κόουτς του Διαγόρα παρακολούθησε μετά το ζέσταμα και το οικογενειακό δίτερμα και κράτησε αρκετές σημειώσεις από τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

ΕΞΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
Όπως έγινε χθες γνωστό, έξι θα είναι οι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας. Αφορούν λογικά έμπειρους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους θα ασχοληθεί από αύριο Δευτέρα, Διοίκηση και προπονητής του Διαγόρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται
-Για ένα αμυντικό
-Δύο μέσους
-Κι έναν επιθετικό σε πρώτη φάση.

Όπως χαρακτηριστικά τονίσθηκε, υπάρχει η περίπτωση απόκτησης κι ενός ακόμα έμπειρου στόπερ, ενώ συνολικά θα αποκτηθούν έξι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι λογικά μαζί με τους υπάρχοντες θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας. Δεν πρέπει να λησμονεί πάντως κανείς, πώς οι «μικροί» είναι εκείνοι που κάνουν το παιχνίδι στο περιφερειακό πρωτάθλημα και διαθέτει πολλούς και καλούς ο Διαγόρας.

Αναφερόμενος χθες στις μεταγραφικές κινήσεις αλλά και στο τι θα επακολουθήσει ο επικεφαλής της επιτροπής ποδοσφαίρου Μιχάλης Μέντος τόνισε: «Το ξαναλέω για άλλη μια φορ . Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε. Ας κάνει λίγη υπομονή ο κόσμος.

Ήρθε ο νέος προπονητής, βλέπει την ομάδα, μας λέει τα συμπεράσματα που αποκόμισε από την πρώτη εικόνα και εμείς πιάνουμε δουλειά από την Δευτέρα για τις μεταγραφικές μας κινήσεις για να τις ολοκληρώσουμε μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή»

ΛΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΕΝΕΝΟΥΝΗΣ
Στο μεταξύ, δεν προπονήθηκε χθες με τους υπόλοιπους «κυανέρυθρους» αλλά πρέπει να σημειωθεί πώς, ο Βαγγέλης Λερογιάννης ήρθε στη Ρόδο και συναντήθηκε με την επιτροπή ποδοσφαίρου της ομάδας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, δεν απάντησε ακόμα στην πρόταση που του έγινε. Αυτό αναμένεται να γίνει αύριο Δευτέρα προκειμένου να καθορίσει και η επιτροπή της επόμενες κινήσεις της.

Η άφιξη τώρα του Φίλη Κενενούνη θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη και ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται είτε την ίδια μέρα, είτε την επομένη, να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Πρέπει να σημειωθεί πώς γυμναστής της ομάδας, θα συνεχίσει να είναι ο Παναγιώτης Τσιάμης, ενώ η επιτροπή θα αποφασίσει για το πόστο του Γιώργου Μόσχου.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί πώς, οι δυο γκολκίπερ Γιώργος Τύρελης και Γιώργος Τόππος, γυμνάσθηκαν χθες μόνοι τους. Ο τρίτος γκολκίπερ του Διαγόρα, ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Γιακούμαρος επέστρεψε στην Κω για να πάρει τα πράγματα του και να ‘ναι παρών στην προπόνηση της Δευτέρας
rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου