powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ετοιμάστηκε το πλάνο του νέου Διαγόρα

Πραγματοποιήθηκε χθες, η συνεδρίαση της Διοίκησης του Διαγόρα και της επιτροπής ποδοσφαίρου παρουσία και της τεχνικής ηγεσίας όπου και συζητήθηκε η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Στη συνάντηση αυτή αποφασίσθηκε ο καινούργιος σχεδιασμός που περιλαμβάνει τις εξής αποφάσεις:

-Θα γίνουν μεταγραφές και θα αποκτηθούν παίκτες οι οποίοι προέρχονται από τον Διαγόρα Παράλληλα θα αποκτηθούν και οι ανάλογοι παίκτες που δικαιούται αυτή την περίοδο ο Διαγόρας σαν ομάδα του περιφερειακού, ενώ θα προσεχθούν άμεσα και οι υποδομές του συλλόγου όπου υπάρχει άφθονο ταλέντο.

Η αρχή του νέου εγχειρήματος γίνεται από σήμερα. Δυο από τους παίκτες που τουλάχιστον στην Β΄ Εθνική έδειξαν πως μπορούν να τα καταφέρουν φορώντας την φανέλα του Διαγόρα, είναι ο Σάββας Μπαούρης και ο Μπάμπης Επιφάνης. Ο πρώτος έχει έρθει ήδη στο νησί μας και προπονείται με τον «γηραιό» εδώ και μέρες, ενώ ο δεύτερος, αν και αρχικά δεν ήθελε να επιστρέψει, τελικά πείσθηκε. Οι πρώτες δυο υπογραφές πέφτουν σήμερα και θα μπορέσουν και οι δυο άμεσα να ξαναφορέσουν και πάλι τα κυανέρυθρα.

Για την Διοίκηση του Διαγόρα πάντως είναι σε εκκρεμότητα μια ακόμα περίπτωση παικτών του γηραιού που τον υπηρέτησαν στο παρελθόν.
Είναι οι δυο παίκτες του Κλεάνθη, Μανώλης Παπαδημήτρης και Αντώνης Γεωργαλής, τους οποίους θα ήθελε από τώρα στην ομάδα ο Πέτρος Ρουτζιέρης, σε μια προσπάθεια να δημιουργεί από τώρα την χημεία της ομάδας που θα παίξει στο περιφερειακό και θα ‘ναι την ερχόμενη περίοδο ανταγωνιστική στον τοπικό μας χώρο όπου θα αγωνισθεί .
Για να συμβεί όμως αυτό, χρειάζεται φυσικά και η απάντηση του Κλεάνθη στον οποίο ανήκουν οι ποδοσφαιριστές

ΖΩΑΝΝΟΥ: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΑΓΟΡΑ»
Ο πρόεδρος, Μέντος Ζωάννου μιλώντας γι’ αυτή την προσπάθεια χθες το απόγευμα τόνισε: «Δημιουργούμε ενα νέο Διαγόρα με παλιά αλλά και με νέα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να επιστρέψει η ομάδα η ποδοσφαιρική στους δρόμους των επιτυχιών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου