powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Καρπούζης ο πρώτος του Τσίρκοβιτς

Έκλεισε ο πρώτος, από τους τέσσερις που συζητούν με τον Διαγόρα, την περίπτωση ένταξής τους στο ρόστερ, για το περιφερειακό πρωτάθλημα στο οποίο θα πάρει μέρος.

Πρόκειται για τον Γιάννη Καρπούζη ο οποίος είναι 23 χρόνων (26-1-1989) και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Πέρυσι αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών κι έχει με την φανέλα της την περίοδο που πέρασε 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της football league.

Οι πληροφορίες μιλούν για πολύ καλό ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να βοηθήσει σε όλους τους τομείς με την εμπειρία του τον Διαγόρα. Πριν από την Αναγέννηση έχει αγωνισθεί ακόμα στον Ολυμπιακό Γαλατά, την Καστοριά, τον ΠΑΟ Κουφαλίων και τον Οδυσσέα Αναγέννησης.

Ο ποδοσφαιριστής έρχεται σήμερα στο νησί μας κι είναι πολύ πιθανόν αφού συναντηθεί με τα μέλη της επιτροπής ποδοσφαίρου, να κάνει και την πρώτη προπόνηση του με την καινούργια του ομάδα.

Οι μεταγραφές για τον Διαγόρα δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Οι επαφές της επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος συνεχίζονται με ποδοσφαιριστές που μπορούν να έρθουν και να βοηθήσουν στην καινούργια του προσπάθεια.

Η ομάδα παρά την κακή χρονιά στην football league, εξακολουθεί να έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία στην ποδοσφαιρική αγορά κι αυτό είναι το ενθαρρυντικό και για τους παράγοντες που εξακολουθούν τις επαφές, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές στους οποίους προτείνεται να έρθουν να βοηθήσουν.

Ο Διαγόρας θα πραγματοποιήσει κι άλλες μεταγραφές το επόμενο διήμερο σε μια προσπάθεια να προσθέσει στο ταλέντο και στα νέα παιδιά που υπάρχουν, τους έμπειρους που θα «δέσουν» το σύνολο.

Μάλιστα δεν αποκλείεται μέσα στη μέρα, πέρα από τον Καρπούζη να κλείσει κι άλλος παίκτης που θα είναι εδώ μέχρι το Σάββατο.
Κάτι τέτοιο θα έχει σημαντικό οικονομικό αντίκτυπο στον κόσμο της ομάδας από τον οποίο περιμένει μεγάλη στήριξη η Διοίκηση αλλά και η επιτροπή του ποδοσφαίρου.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ
Οι «κυανέρυθροι» συνέχισαν και χθες τις εντατικές προπονήσεις. Ο Μιόντραγκ Τσίρκοβιτς με την βοήθεια και του γυμναστή της ομάδας, Παναγιώτη Τσιάμη, γύμνασαν τους παίκτες στο βοηθητικό.

Υπήρξαν φυσικά απουσίες καθώς έλειψαν για μια ακόμα φορά οι μαθητές Γαμπιεράκης, Αρφαράς και Μιχαλόπουλος. Ο κ. Τσίρκοβιτς είχε στο πρόγραμμα του τακτική με μπάλα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και οικογενειακό διπλό από το οποίο για μια ακόμα φορά ο νέος τεχνικός της ομάδας κράτησε αρκετές σημειώσεις για να διορθώσει σύμφωνα με την δική του φιλοσοφία τον τρόπο παιχνιδιού των «κυανέρυθρων».

Σε ότι αφορά το φιλικό στην Κω, έγινε γνωστό χθες πώς το μάτς θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα γίνει στο γήπεδο του Ζηπαρίου, ενώ ο «γηραιός» θα διανυκτερεύσει στο Ξενοδοχείο «ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ» και θα επιστρέψει στη Ρόδο την Κυριακή το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου