powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Τσιβρινής στο Onsports: «Έστω ένα αξιοπρεπές αντίο»


Ο προπονητής του Διαγόρα, Μιχάλης Τσιβρινής μίλησε για τις 85 μέρες προπονήσεων… χωρίς κίνητρο.
Η 24η Απριλίου θα μείνει χαραγμένη στην ιστορία του Διαγόρα ως «μαύρη» ημέρα. Έπειτα από περίπου τρεις μήνες προσμονής, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε τέλος στις οποίες ελπίδες υπήρχαν για επιστροφή της ομάδας της Ρόδου στο πρωτάθλημα και όχι μόνο αυτό… Οι «κυανέρυθροι» με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν πρόκειται να δηλώσουν συμμετοχή στη Football League 2, ενώ αν σκεφτεί κανείς ότι τα έξοδα είναι περίπου τα ίδια και στη Δ’ Εθνική, τα σενάρια του τοπικού πρωταθλήματος δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα.
Όσοι, βέβαια, περίμεναν ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα θα έβαζε και αυτό λουκέτο κάνουν λάθος. Ο τεχνικός, Μιχάλης Τσιβρινής, όπως δήλωσε στο Onsports, θα συνεχίσει να δουλεύει με τους παίκτες του ως τα τέλη Μαΐου, ενώ αναφέρθηκε στις 85 ημέρες προπονήσεων χωρίς κίνητρο και στο ταλέντο που δεν θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλωθεί στο υπόλοιπο της σεζόν…
«Δεν σας κρύβω ότι τις τελευταίες μία, δύο εβδομάδες γνωρίζαμε ότι πιθανότητες δεν υπήρχαν για την επιστροφή μας», είπε ο Τσιβρινής και συνέχισε: «Συνεχίσαμε, ωστόσο, να κάνουμε τη δουλειά μας και το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε ως τα τέλη Μαΐου, προκειμένου να διατηρηθούν όλοι σε καλή κατάσταση. Είναι μεγάλο κρίμα, γιατί δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να πούμε έστω ένα αξιοπρεπές αντίο. Τα συναισθήματα είναι πολύ άσχημα. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Οφείλουμε όλοι μια μεγάλη συγγνώμη σε αυτά τα παιδιά για το κακό που τους κάναμε».
Για όλο αυτό το διάστημα προσμονής ο Τσιβρινής ανέφερε: «Διανύσαμε 85 ημέρες προπονήσεων χωρίς κίνητρο. Η οικονομική εξαθλίωση είναι δεδομένη, όμως το τελευταίο διάστημα κανείς δεν ζητούσε λεφτά, κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε. Όλοι περίμεναν να βγει μια απόφαση που θα τους επέτρεπε να γυρίσουν στο γήπεδο και να αγωνιστούν…».
Πέρυσι τον Ιούλιο η ομάδα του Διαγόρα κλήθηκε να μετάσχει στα play off και έδειξε σε όλη την Ελλάδα ότι το ταλέντο ξεχείλιζε… Ωστόσο, έναν χρόνο μετά κανείς δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας της Ρόδου και των ταλαντούχων παικτών της.
«Για πρώτη φορά - και σε αυτό συνέβαλαν όλοι οι προπονητές, από τον Αντώνη Λεμονάκη, τον Πέτρο Ρουτζιέρη και τον Ράτκο Ντόστανιτς – υπήρχε μία ομάδα 18-19 παικτών με Ροδίτες κάτω των 20 ετών», σημείωσε ο Μιχάλης Τσιβρινής και τόνισε: «Είχαμε συγκεντρώσει συνολικά 35 Ροδίτες και υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις να χτιστεί μία ομάδα με ντόπια παιδιά. Είναι κρίμα… Τους εύχομαι να μπορέσουν να βρουν μια ομάδα που θα τους προσφέρει συνθήκες να εργαστούν και να αναδείξουν το ταλέντο τους…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου