powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Σταθόπουλος: «Τουλάχιστον Football League 2»

«Βέλη» προς τον μεγαλομέτοχο, Κώστα Χρυσοχοϊδη από τον υπό παραίτηση πρόεδρο του Διαγόρα, Μιχάλη Σταθόπουλο.
Στην καταδικαστική απόφαση της ΕΕΑ αναφέρθηκε ο Σταθόπουλος σε δηλώσεις του, ενώ παράλληλα απάντησε σε αυτούς που κατηγορούν τη διοίκηση ότι δεν έβαλε χρήματα για να βγάλει τη χρονιά η ομάδα της Ρόδου.
Αρχικά αναφέρθηκε στους διακανονισμούς που θα επιχειρηθεί να γίνουν με παίκτες και τεχνική ηγεσία: «Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και όλοι θα δείξουν κατανόηση. Ήδη έχουν γίνει οι επαφές. Αυτοί που θα θελήσουν να μείνουν ελεύθεροι, μπορούν να το κάνουν».
Για το αν κάτι ανάλογο θα γίνει και με τον προπονητή, Μιχάλη Τσιβρινή, απάντησε: «Ο κ. Τσιβρινής, είναι για εμένα ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο. Δεν έχουμε μιλήσει για το θέμα αυτό. Θα το κάνουμε όμως».
Σχετικά με την απόφαση της ΕΕΑ σημείωσε: «Ήταν κάτι αναμενόμενο. Εξαντλήθηκαν όλα τα χρονικά περιθώρια. Μέχρι τώρα προσπαθούσαμε να πάρουμε αναβολές, μήπως και βρούμε μια λύση. Πλέον δεν υπήρχε κάτι άλλο. Δεν είχαμε πλέον και τα χρονικά περιθώρια. Πλέον η Football League θα λάβει την οριστική απόφαση.
Θα παραβρεθώ στη συνεδρίαση των μελών της διότι έχω μια ηθική υποχρέωση. Να έχει δικαίωμα συμμετοχής η ομάδα του χρόνου στην Football League 2. Παρέλαβα την ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία και σε τέτοια θέλω να την αφήσω. Εύχομαι του χρόνου να υπάρξει ανταπόκριση από κάποιον και να ασχοληθεί με την ομάδα. Θα αναλάβει ένα βαρύ φορτίο βέβαια, ωστόσο δεν είναι ανέφικτο να τα καταφέρει. Άλλωστε οι ρυθμίσεις με την Εφορία και το ΙΚΑ έχουν γίνει».
Για όσος κατηγορούν τη διοίκηση ότι δεν έδωσε χρήματα για να βγει η χρονιά, είπε: «Αυτοί που το λένε αυτό θα έπρεπε να ξέρουν και το πόσο βαθιά θα έπρεπε να βάλουμε το χέρι στον τσέπη. Αν θέλουμε λοιπόν να μιλήσουμε με αριθμούς, τους λέω ότι η ομάδα από τώρα μέχρι και το καλοκαίρι ήθελε περίπου 300.000 ευρώ για να μπορεί να λειτουργήσει και να βγάλει τη χρονιά. Ακόμα και αν η εγγυητική είχε καλυφθεί, δεν θα μπορούσε να τερματίσει στο πρωτάθλημα. Τα έξοδα θα ήταν πάρα πολλά. Δεν υπήρχε περίπτωση να αντέξει. Στο κάτω κάτω εμείς δεν είμαστε μέτοχοι. Είμαστε διοικητικά μέλη.»
Τέλος, αναφέρθηκε στον μεγαλομέτοχο, Κώστα Χρυσοχοΐδη: «Πριν μερικούς μήνες είχε εμφανιστεί και υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει. Έγιναν οι ρυθμίσεις που έπρεπε και είπαμε και εμείς να κοιτάξουμε να ενισχύσουμε λίγο την ομάδα. Δυστυχώς όμως, ο κ. Χρυσοχοϊδης και πάλι εξαφανίστηκε. Από εκεί και πέρα τον χάσαμε. Δεν είχαμε καμία επικοινωνία»
http://www.flnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου