powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ


Σύμφωνα με το flnews.gr
Η ομάδα της Μυτιλήνης θα πάρει ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς εναντίον του Διαγόρα.
Η Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακάλεσε το πιστοποιητικό συμμετοχής της ομάδας του σμαραγδένιου νησιού και ω εκ τούτου οι Καλλονιάτες δεν θα χρειαστούν να ιδρώσουν τη φανέλα για το τρίποντο.
Η ΕΕΑ ανακοίνωσε σχετικά: «Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), ανακαλείται το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής της ΠΑΕ Διαγόρας, λόγω της μη συμπληρώσεως του ποσού της εγγυητικής επιστολής».
H EΠΑΕ ανακοίνωσε ότι το ματς ΑΕΛ Καλλονής - Διαγόρας δεν θα διεξαχθεί: «Ο αγώνας της 15ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE, μεταξύ των ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ δεν θα διεξαχθεί σύμφωνα με απόφαση της  Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ». Έτσι, η ομάδα της Λέσβου θα πάρει στα χαρτιά (3-0 α.α.) τον αγώνα στα χαρτιά. Μάλιστα, τίθεται και θέμα αποβολής της ομάδας της Ρόδου από το πρωτάθλημα, καθώς οι οφειλές προς τον πρώην προπονητή της ΠΑΕ, Παύλο Δερμιτζάκη και τους πρώην ποδοσφαιριστές, Στάνιμιρ Μιλόσκοβιτς, Τάσο Τριανταφύλλου είναι τόσο μεγάλες που δύσκολα θα μπορέσουν να τακτοποιηθούν κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες.
Σημειώνεται ότι η ΠΑΕ Διαγόρας δήλωνε άγνοια για το ζήτημα και σημείωνε ότι έχουν εξασφαλιστεί η φορολογική και η ασφαλιστική ενημερότητα...
Διαβάστε το άρθρο στο flnews.gr
Και την ανακοινωση της ΕΠΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου