powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΜΕ 5-0- Φωτογραφίες



Άλλη μία εύκολη νίκη πήρε σήμερα το εφηβικό του Διαγόρα στο γήπεδο Μασσάρων κερδίζοντας τον τοπικό Αστέρα με 5-0.
Η ομάδα του Γιώργου Μόσχου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με βλέψεις να καθαρίσει γρήγορα το ματς και πήρε αμέσως την υπεροχή.
Όμως στα πρώτα 20 λεπτά έλειπε η ουσία και παρόλο που είχε κάποιες ευκαιρίες να ανοίξει το σκόρ η ομάδα, αυτό δεν έγινε είτε από λάθη στην τελική προσπάθεια,είτε λόγω του τερματοφύλακα του Αστέρα Μασσάρων ,που κρατούσε όρθια την ομάδα του, είτε με την βοήθεια του δοκαριού, σε ωραία κεφαλιά του Καμμά, έπειτα απο φαλτσαριστή σέντρα του Καρασάββα στο 21.
Απο εκεί και μετά η κατακόρυφη άνοδος στο κέντρο και ιδιαίτερα του Λάππα έσφιξε τον κλοιό της πίεσης στην άμυνα του Αστέρα.
Στο 30 λοιπόν και αφού νωρίτερα ο Λάππας είχε προσπαθήσει με 2 ωραίες κάθετες να βρει τους συμπαίκτες του, χωρίς επιτυχία, ξεκίνησε μία ενέργεια σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου πέρασε τους πάντες έφτασε στον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε κάνοντας το 1-0.
Αυτή ήταν η φάση που άλλαξε το παιχνίδι.
Τα πόδια των παιδιών από εκεί και πέρα λύθηκαν και πραγματικά η ομάδα πάτησε γκάζι.
Ο Καμμάς στο 33 χρίστηκε σκόρερ  με πλασέ μέσα από την περιοχή κάνοντας το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά απο σωρεία χαμένων ευκαιριών ο Διαγόρας είχε δεύτερο δοκάρι με τον Κεφαλάκη αυτή την φορά με σουτ μέσα από την περιοχή στο 51.
Στο 53 ο Καζάντης έκανε το κόρνερ και με αυτογκόλ του Αστέρα έγινε το 3-0.
Σειρά να χριστεί σκόρερ είχε ο Κουλούμπρης στο 59 έπειτα απο φάση διαρκείας μέσα στα καρέ του Αστέρα με ωραίο πλασέ απο τα όρια της μικρής περιοχής κάνοντας το 4-0.
Στο 63 πέρασε αλλαγή ο Καραγιάννης και χρειάστηκε μόλις 3 λεπτά να βάλει την υπογραφή του στο τελικό σκόρ.
Στο 66 λοιπόν με ωραία ενέργεια και σέντρα ακριβείας ο Παυλίδης απο αριστερά βρήκε τον Καραγιάννη ο οποίος με σκαστό σούτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα του Αστέρα.
Αξίζει εδώ να αναφερθούμε στον τερματοφύλακα του Αστέρα που παρά το 5-0 έκανε μεγάλο παιχνίδι, και προσπάθησε να κρατήσει το σκόρ χαμηλά με ωραίες επεμβάσεις, αλλά με τέτοια πίεση ήταν δύσκολο.
Στους διακριθέντες σήμερα θέση έχει ο Αριστείδης Λάππας ο οποίος μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα ανέβηκε κατακόρυφα μετά το 20 και με ένα σπάνιο γκόλ άνοιξε τον δρόμο για την νίκη και ο Μάρκος Κουλούμπρης που ήταν πηγή κινδύνου για τους αντιπάλους σε σχεδόν όλο το παιχνίδι.
Για τον Διαγόρα έπαιξαν :Μπαριανάκης, Κουρούνας, Κυπριώτης, Καρασάββας Γ., Κουρούνας, Αλαγιάλι, Λάππας, Κουλούμπρης, Παυλίδης, Κεφαλάκης, Καμμάς.
Επίσης οι:Καζάντης, Γκρίζης, Μανταλιός, Καραγιάννης, Αυγενικός, Τσίγκος, Τσιμπιδάκης, Καρασάββας Μ.
Δείτε φωτογραφίες από τον σημερινό αγώνα






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου