powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ

To ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί από σήμερα ''να κοιμάται ήσυχο'', η πολυσυζητημένη κάθαρση του είναι πλέον γεγονός αφού ξεκίνησε με την ''επιχείρηση αφανισμού'' του Διαγόρα από τις επαγγελματικές κατηγορίες!
Με έκπληξη και απορία ο φίλαθλος κόσμος της Ρόδου (αλλά και συνολικά όλης της Ελλάδας) υποδέχθηκε την απόφαση της Football League να μην οριστεί ο αγώνας της Κυριακής με την Καλλονή, μετά από την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της ΠΑΕ Διαγόρας!!
Ο αρμόδιος θεσμικός φορέας προχώρησε σ' αυτή την εξοργιστική απόφαση, αψηφώντας:
1.Την έγκαιρη ειδοποίηση των δικηγόρων της ΠΑΕ ότι δεν μπορούσαν να παραστούν στην ΕΕΑ για λογαριασμό του Διαγόρα, προκειμένου να καταθέσουν τα απαιτούμενα έγγραφα της εγγυητικής επιστολής.
2.Την επί μακρόν απεργία του Π.Σ.Α.Π
3.Τον μη ορισμό των αγώνων της Football League λόγω της αποχής των ομάδων. 
4.Την ήδη εξαγγελθείσα και συνεχιζόμενη απεργία των δικηγόρων η οποία κατά έναν περίεργο τρόπο δεν επηρέασε τη συγκρότηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία απαρτίζεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό από δικηγόρους!
5.Την μη υπογραφείσα σύμβαση με τον ΟΠΑΠ, η οποία έχει ''γονατίσει'' τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας.
Κι όμως παρότι συνέτρεχαν τόσοι πολλοί και σημαντικοί λόγοι, η αθλητική έννομη τάξη θεώρησε ότι μπορεί να πατσίσει τις δικές της πλημμελείς και τυχόν ανεπαρκείς ενέργειες με την απόφαση της εξόντωσης μας!!
Αύριο κιόλας η διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας θα ξεκινήσει τον ''ανένδοτο αγώνα της'' για τη δικαίωση της ομάδας μας. 
Πληροφορούμε τον φίλαθλο κόσμο του ''Γηραιού'' ότι πλέον των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου, είμαστε αποφασισμένοι να φθάσουμε μέχρι την ΦΙΦΑ για την αποκατάσταση αυτής της κατάφωρης αδικίας.
Ήδη έχουμε στα χέρια μας αναμορφωμένο τον προϋπολογισμό της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική χρονιά και σε συνδυασμό με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα του 2012 θα ζητήσουμε την ανάκληση της απόφασης.
Προς ενημέρωση δε πρώτα των φιλάθλων της ομάδας μας και στη συνέχεια κάθε...''φυτευτού'' και παρατρεχάμενου που αύριο δεν θα υπάρχει σ' αυτό το χώρο, από σήμερα έχουμε στα χέρια μας τόσο φορολογική όσο και ασφαλιστική ενημερότητα.
Όσοι ψάχνουν ''εξιλαστήρια θύματα'' για να δικαιολογήσουν στους Έλληνες φιλάθλους τα...στρατηγικά τους πόστα και να δείξουν ότι...κάτι κάνουν για το καλό του ποδοσφαίρου, ας τα αναζητήσουν αλλού. Ο Διαγόρας ήταν, είναι και θα παραμείνει στη θέση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου