powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ

Είναι σε όλους γνωστό, πώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ανακάλεσε την Πέμπτη το πιστοποιητικό των "κυανέρυθρων", εξαιτίας της απορρόφησης της εγγυητικής επιστολής από τις υποθέσεις των Δερμιτζάκη, Δαύκου, Τριανταφύλλου και Μιλόσκοβιτς. Αυτό σημαίνει, πώς θα χρειαστεί η αντικατάσταση της από νέα, που πρέπει να μπει στον φάκελο του Διαγόρα το συντομότερο δυνατόν. Οι διοικούντες τη ροδίτικη ΠΑΕ λειτουργούν με ταχύτητα και είναι χαρακτηριστικό πως περίμεναν ακόμα και μέσα στην Παρασκευή από την Football League τον ορισμό του παιχνιδιού με την Καλλονή για την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ θεωρούν πώς δεν έχει χαθεί ακόμα και αυτό το ματς με τον Εθνικό Αστέρα!

Η football league με την σειρά της, δεν μπορεί να ορίσει παιχνίδια για την Τετάρτη –όπως περίμεναν οι "κυανέρυθροι"- καθώς έχει ορίσει δυο αγώνες για την ερχόμενη Δευτέρα (Πανθρακικός-Αναγέννηση Επανομής και Πιερικός-Αγροτικός Αστέρας). Το πιο πιθανό πλέον είναι, ο Διαγόρας να ξεκινήσει από το πρωί της Κυριακής την προετοιμασία του για το ματς της 16ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.
 

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή, η ΕΕΑ ειδοποίησε τον Διαγόρα, πώς όποτε μπει η νέα εγγυητική επιστολή των 35 χιλιάδωβ Ευρώ στον φάκελο, η επιτροπή συνεδριάζει άμεσα και θα ανακαλέσει την καταδικαστική για τον Διαγόρα απόφαση του μη ορισμού του αγώνα του στην Μυτιλήνη με την ομάδα της Καλλονής.

Λειτουργεί κανονικά ο Μαγκαφίνης!
 

Στο μεταξύ, υπάρχει μια δόση προβληματισμού αλλά και στεναχώριας, για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα στην πλευρά της τεχνικής ηγεσίας αλλά και των παικτών, που ήταν, ομολογουμένως, κατάλληλα προετοιμασμένοι να πάνε στην Μυτιλήνη να αγωνιστούν με την Καλλονή. Ο 
Δημήτρης Μαγκαφίνης και οι παίκτες του εξακολουθούν να δουλεύουν στο γήπεδο, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσουν, όποτε επαναρχίσει το πρωτάθλημα, ένα εντελώς διαφορετικό και ανταγωνιστικότερο πρόσωπο, από αυτό που παρουσίαζε ο γηραιός μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Ο κόουτς του Διαγόρα μίλησε για τον σκοπό αυτό, λέγοντας: 
«Εγώ και οι παίκτες δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο αυτή την στιγμή, από το να δουλεύουμε και να περιμένουμε την αλλαγή της απόφασης. Η Διοίκηση μας διαβεβαίωσε πώς πολύ σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν και θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουμε την δουλειά μας. Αυτό θα κάνουμε μέχρι νεοτέρας. Μέχρι να δούμε φως στο τούνελ. Στην παρούσα φάση, είναι το πιο σωστό. Στενοχωρηθήκαμε κι εμείς, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να δουλεύουμε στο γήπεδο».

Οι κυανέρυθροι γυμνάσθηκαν το μεσημέρι στους Άγιους Απόστολους, με όλους τους παίκτες να είναι στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας. Το Σάββατο θα έχουν ρεπό και την Κυριακή θα προπονηθούν εκ νέου, το πρωί, στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου.

Ρεπορτάζ: Ν. ΚΟΥΣΚΟΥΣΗΣ (ΡΟΔΙΑΚΗ) mikriliga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου