powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Ρουτζιέρης στο τιμόνι,Καστρουνής στην κορυφή της επίθεσης

Ο Διαγόρας ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας με τον Ροδίτη τεχνικό.
-Οι επαφές της Διοίκησης συνεχίζονται και για τα υπόλοιπα πόστα της τεχνικής ηγεσίας .
-«Κλεισμένος» θεωρείται στον γηραιό της πόλης μας ο Γιώργος Καστρουνής.
Οι λεπτομέρειες της νέας συνεργασίας με τον προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας διευθετήθηκαν και ο ΓΣ Διαγόρας ανακοίνωσε και τυπικά την συνέχιση της συνεργασίας με τον τεχνικό της ομάδας Πέτρο Ρουτζιέρη ο οποίος έχει ηδη ξεκινήσει το χτίσιμο της καινούργιας ομάδας του γηραιού ξεκινώντας όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από τα παιδιά που δούλεψε πέρυσι μαζί τους στο περιφερειακό πρωτάθλημα.
Όπως χαρακτηριστικά ανακοινώθηκε:
«Ο ΓΣ Διαγόρας ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Πέτρο Ρουτζιέρη για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2013-2014.Οι γνώσεις του αλλά και η αγάπη του για τον σύλλογο αποτελούν την εγγύηση της καλής δουλειάς που θα γίνει την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο.
Η Διοίκηση του γηραιού θα είναι δίπλα του σε ότι ο ίδιος και η ομάδα χρειασθεί με σκοπό την επιστροφή στις επιτυχίες»
Είναι πάντως γνωστό πώς η Διοίκηση του κ. Μέντου Ζωάννου κινείται ήδη μεταγραφικά και βαδίζει σύμφωνα με την εισήγηση του Πέτρου Ρουτζιέρη που εμπεριέχεται στην έκθεση που είχε καταθέσει στον τότε υπεύθυνο της ποδοσφαιρικής επιτροπής Μιχάλη Μέντο.
Οι ανανεώσεις αλλά και οι μεταγραφικές κινήσεις γίνονται με βάση τις απαιτήσεις του συλλόγου με σκοπό την επιστροφή στις επιτυχίες και του ποδοσφαιρικού του τμήματος.
Χαρακτηριστικές και οι δηλώσεις του ίδιου του νέου τεχνικού του Διαγόρα ο οποίος χαρακτηριστικά είπε:
« Ευχαριστώ την Διοίκηση του Διαγόρα για την εμπιστοσύνη που έδειξε και συνεχίζει να δείχνει στο πρόσωπο μου. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα που θα είναι ο προπονητής του Διαγόρα . Ανδρώθηκα σε αυτόν και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις κι εγώ και τα παιδιά για να ξαναδούμε τον Διαγόρα σε μεγάλη Κατηγορία. Εκεί που του ταιριάζει»
Στο μεταξύ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αλλαγές στην τεχνική ηγεσία. Αναμένεται δηλαδή μέσα στην ημέρα να ανακοινωθούν οι συνεργάτες του Πέτρου Ρουτζιέρη αλλά και ο γενικός αρχηγός της ομάδας με τον μέχρι πρότινος Μέντο Ζωάννου να μένει πλέον στα καθήκοντα του προέδρου.
«ΕΚΛΕΙΣΕ» Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ
Στο μεταξύ η διοίκηση του Διαγόρα και κατόπιν εισήγησης του νέου τεχνικού της ομάδας συναντήθηκε και συζήτησε με τον 35χρονο επιθετικό Γιώργο Καστρουνή ο οποίος είναι γνωστό πώς την περυσινή περίοδο ξεκίνησε με την ομάδα του Φοίβου αλλά ολοκλήρωσε την σαιζόν με την ομάδα της Ρόδου.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πώς ο ποδοσφαιριστής «έκλεισε» με την ομάδα του Διαγόρα για την νέα περίοδο και η απόκτηση του θα ανακοινωθεί επίσημα από την Διοίκηση του κ. Μέντου προσεχώς μαζί με τις ανανεώσεις αλλά και με τις υπόλοιπες που θα γίνουν καθώς θα γίνουν κι άλλες .
Παράλληλα κύκλοι του Διαγόρα διέψευσαν τα περί ενδιαφέροντος των κυανέρυθρων για τον Μάριο Μπαρτσελό ο οποίος αγωνίσθηκε φέτος στον Ιάλυσο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου